Esper Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Witam, mam laptopa inspiron 6400 dobrze mi dziala, ale 4 usb i masa kabli stanowi wielki mankament, Szukalem po forum ale tematy byly raczej antyczne, i sadze ze znajdzie sie jakas nowa ciekawa pozycja... chce kupic zestaw mysz i klawiatura, najlepiej zeby dzialaly wraz z moim modulem BT ktory mam w srodku, Do tej pory mialem klawiature UltraX Premium Slim Logitech'a jestem z niej bardzo zadowolony, ale ma jeden mankament, smaczne kable ktore uwielbiaja jesc moje szynszyle, a myszka to jakis badziew za 40zł, mankamentem okazalo sie powlekane guma kolko, guma zostala zjedzona... jesli chodzi o fundusze to spokojnie jestem w stanie wydac nawet i 300 pod warnkiem ze bedzie warto. Do jakich celow? glownie Internet. Ma ktos jakis pomysl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 jaki cel?laptop ma klawiature......chyba ze ci nie dziala....ale to i tak bez sensu....mysz jeszcze moge zrozumiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...