KieVa Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Witam, Chcę kupić kartę graficzną na magistralę AGP do 200 zł MAX. Ale nie wiem jaką, która działałaby na takeij konfiguracji. Komp nie robi rewelacji ale będę go zmieniał gdzieś za pół roku a na razie chcę sobie pograć jeszcze Mój konfig: ABIT AS8 3rd EYE INTEL CELERON 2,72 GHz 1GB RAM DDR 400 Moglibyście mi pomóc wiem że takich tematów jest dużo na forum ale do mojego konfigu nic nie znalazłEm czy ta karta SAPPHIRE X1650PRO AGP 512MB DDR2 DVI TV by działała na tym kompie?? Jeśli macie inne propozycje to proszę bardzo o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Szukaj jakiegoś 7300GT/7600GS koniecznie na DDR3. Chociaż i tak, ten procesor to nie cudo. Jaką masz teraz kartę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KieVa Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Szukaj jakiegoś 7300GT/7600GS koniecznie na DDR3. Chociaż i tak, ten procesor to nie cudo. Jaką masz teraz kartę ? Szału to nie ma :( Przełożyłem ze starego kompa Geforce 4 MX 400 :/ A dlaczego na ddr3??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visage Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 DDR3 = szybciejsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KieVa Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Ale czy ta płyta główna podoła takiej pamięci??? (abit as8). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viperus Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 To nie chodzi o pamięć ram komputera[na płycie głównej] ale o ram karty grafiki. Karty z DDR3 są sporo szybsze od tych na DDR2 i dlatego musisz szukać właśnie takich i nie patrz na jej ilość a na jakość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...