Skocz do zawartości
szarik01

Asus L5800c - Upgrade

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Panie Panów i wszystkich czytających... Posiadam Laptopa Asus L5800C. Chciałbym go "wzmocnić" ponieważ Radeon 9000 to już jesień średniowiecza, dysk twardy 40 GB!! (nawet rzekome pokemony mi się nie zmieszczą na dysku.) pamięci 768 mb. procesor intel pentium 4 CPU 2.66GHz (to przeżyje).

Więc tak... Potrzebuje fachowej opinii co może zrobić z tym lapikiem...

Podobno z RAM`em nie będzie problemów żeby kupić kość 512 i po wyjęciu tej mniejszej będę miał 1GB, to by mnie satysfakcjonowało. Procesor zostawiam w pokoju.... teraz 2 horrory nie licząc tego trzeciego którym wam nie będę zawracać głowy( bateria ;/ ).

+Karta grafiki: słucham waszych propozycji co można tu wsadzić żeby działało i było gdzie kol wiek GDZIEKOLWIEK dostępne i było sprawne.

+Dysk!!! to najważniejsze chciałbym coś ponad 100GB. Marzył bym o 200GB ale nie wiem czy jest to osiągalne.

Pokornie proszę o zlitowanie się nade mną i pomoc w poszukaniu czegoś albo chociaż poradzeniu czego szukać.

Poza tym zapraszam na moją stronę internetową... --------

Wielkie dzięki za wszelkie profesjonalne posty!!!

Edytowane przez _OskaR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poza tym zapraszam na moją stronę internetową... -------

Jak już tak ambitnie reklamujesz się to chodź rabat dla użytkowników forum ...były by wskazane tak myślę ze 20 %

a w ogóle to zalatuje spamem ...

Edytowane przez _OskaR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi