diolek Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 dzisaj go kupilem i mam problem , niemoge zmieniac fsb , chocby zmienil o 2mhz to sie resetuje do defaultowych ustawien , mnoznik moge zmieniac , ale fsb powyzej 133 nie , czemu? mam tez twinmosy 333 na kosciach Mtec i tez powyzej ustwien Turbo z biosa , mam zwis ??????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 i w sandrze 2003 w mem tescie mam 1998/1800 ????? na solteku z nonemami pamieciami mialem 2400 w mem sandry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 sprobuj jakis nowy bios wrzucic,bo zeczywiscie cos jest nie tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 program MAGIC BIOS mi pokazuje ze mam najnowszy bios mnoznik x26 , ale co ztym fsb i te pamieci??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 juz niemam pojecia co jest nie tak ustawienia pamieci mam takie 2-0-2-2 przy 336mhz i wynik sandry 1981/1900?????????????? czy moze trzeba jakies drv do kt 400 oprocz via in ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 niewiem co mam zrobic jakiekolwiek ustawienia pamieci bym niedal to mi pokazuje caly czas w sandrze ten sam wynik 1990!!!!? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 ok juz po klopocie dalem nowy bios i wszystko wporzadku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 ok juz po klopocie dalem nowy bios i wszystko wporzadku Zmieniaj podpis i czekamy na wyniki OC ... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...