romeq Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 (edytowane) Witam! Zastanwiam się nad tym: Logitech Cordless Desktop Wave Używa ktoś tego zestawu ? Zależy mi na dużym zasięgu - mam monitor 26 cali i chciałbym się w końcu uwolnić od kabli. Najchętniej kupiłbym samą klawiaturę bezprzewodową, ponieważ mam nówkę myszkę logitech'a lx8 (przysłali mi w ramach naprawy starej lx7 smile.gif ), ale nie pogardzę też zestawem klawiorka + mysz (wtedy lx8 poleci na allegro). Budżet .... max 300 zł :) pozdr. Edytowane 5 Stycznia 2009 przez romeq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deliriously Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Jeżeli pasuje Ci "ergonomiczny" układ klawiszy to wymieniony przez Ciebie Logitech będzie moim zdaniem najlepszym wyborem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeq Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 kupiłem zestaw z pierwszego linka. pierwsze wrażenia super: dobre wykonanie i cicha praca klawiszy - jedyny minus to ciut mały klawisz enter - ale myślę, że to kwestia tygodnia i się przezwyczaje :) ps. dobry patent z "dziurkami" między klawiszami :) w końcu mogę wylewać browar bez obawy popsucia klawiatury :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekos Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 Ja polecam Logitech MX3200, zasięg klawiatura 5m a mysz 2m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafluk75 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Witam! Może podłączę się pod temat. Wie ktoś jak takie bezprzewodowe zestawy klawiaturka+mysz spisują się w grach? Ten Logitech Cordless Desktop Wave z myszką LX8 prezentuje sie dość ciekawie. A jak w porównaniu do tego zestawu wypadają produkty M$ ? Przykładowo zestawy: Wireless Laser Desktop 6000 lub 7000 albo porównanie Logitech Cordless Desktop Wave z Logitech Cordless Desktop MX3200 Laser a może lepiej coś takiego Logitech Cordless Desktop MX5000 Laser - komunikacja przez Bluetooth Które z w/w zestawów bardzo dobrzez sprawdził by się w grach? Potrzebuję kupić coś takiego na prezent.... Wymagania: - zestaw bezprzewodowy dobrze spisujący się w różnego rodzaju grach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clonazepam Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Ten Logitech co wybrałeś to dobry ale zobacz na ten i jest tańszy a też się sprawdza Logitech Crdls Desktop S520. Chyba że lubisz udziwnione kształty ;-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafluk75 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Jest w sprzedaży również nowsza wersja kompletu Logitecha: Logitech Cordless Desktop Wave Pro z myszką MX1100 Widział ktoś tą myszkę? Ktoś używał? Chciałem pomacać ale nie znalazłem tego zestawu w sklepach 'dla idiotów'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deliriously Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Do większości gier zdecydowanie myszka z ogonem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Jest w sprzedaży również nowsza wersja kompletu Logitecha: Logitech Cordless Desktop Wave Pro z myszką MX1100 Widział ktoś tą myszkę? Ktoś używał? Chciałem pomacać ale nie znalazłem tego zestawu w sklepach 'dla idiotów'. o myszce sam chętnie się dowiem.. zmienne dpi, baterie AA starczające na parę miesięcy, Microgear i kształt pomiędzy MX1000 a MX Revolution. Brakuje mi tylko rolki pod kciukiem i jest idealna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafluk75 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 (edytowane) Wczoraj znalazłem w MM myszkę Logitech MX1100 dostępną osobno (bez klawiatury) w cenie 279,-, wygląd OK, wygodnie się trzyma, tak jak mój przedmówca pisze wyżej - coś pomiędzy MX1000 a VX Revolution. Jeśli ktoś używa już taką myszkę, proszę o wypowiedzi jak się ta myszka spisuje. Edytowane 20 Stycznia 2009 przez rafluk75 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 w Sferis dzisiaj sprawdzałem i mają tą myszę, ale tylko na zamówienie -229zł. Nie mam gdzie obejrzeć i pomacać. A propozycja niezła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...