turzol Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Odwiedzilem pare dni temu jeden ze szrotow w poszukiwaniu nagrzewnic oczywiscie. W sumie to moj pierwszy taki wypad i swoje poszukiwania zawezilem do nagrzew. miedzianych i wymiarowo pasujacych do budy Chiefteca :wink: Jedyne co znalazlem to miedziana lub mosiezna (tego nie umialem dokladnie stweirdzic) nagrzewnica, ktora wg goscia jest z Opla Ascony.... Jedno wiem ze na bank nie byla z Kadetta bo po przejrzeniu fotek na forum ta po prostu byla inna wymiarowo i w ogole. Moze ktos ma doswiadczenia z tego typu nagrzewnica?? Aha dodam, ze cena po prostu mnie rozbroila ---15zl :lol: PS. Dodam jeszcze ze nagrzew. ta miala dziwna budowe....tzn. ja jako lamka w tych sprawach tak stwierdzilem....Otoz na srodku byla przedzielona w polowie (nie wiem czy dobrze to okreslilem). Po prostu powierzchnia gdzie znajduja sie finy byla przedzielona tak jakby nagrzew. byla z dwoch czesci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Inna wogule , czyli ? Podaj wymiary finow , rodzaj finow , rodzaj zbiornikow itp ;] Niestety trudno z twojego opisu cos wywnioskowac .. cena rozbraja .. '] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 moze to byla taka ?? : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Hmmm wymiary finow to tak na oko 0.8-1cm...co do rodzaju finow to wygladaly na miedziane...cala nagrzewnica byla nawet ciezka... A jezeli o ta przedzialke to byla ona wlasnie na zbiorniku :wink: Dokladnie w polowie dlatego wlasnie pytam... Gosciu na szrocie zapewnial mnie ze nagrzewnica jest Oplowska i chyba z Acony.. B3ton - napewno inna niz ta ktora dales na fotce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 to przejzyj topic http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=27051 zamiescilem tam zdjecia nagrzewnic - jest tam oplowska i powiedz czy to ktoras z tych co sa tam na fotach BTW: cena cool te 15zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 A wiec zadna z tego co widze nie odpowiada tamte co ogladalem.... Finy byly koloru zoltego wiec wygladaly na miedziane..no i w jednym miejscu byly pokrzywione troche (doslwnie kilka finow) Nie wiem ale za ta cene to chyba wezme....w koncu 15zl to smiech. A jak sie okaze jakas shitowata to zrobie crash-test z 6 pietra :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unknown Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Tutaj jest fajna: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=12510182 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...