Skocz do zawartości
turzol

Nagrzewnica od Opla Ascony?

Rekomendowane odpowiedzi

Odwiedzilem pare dni temu jeden ze szrotow w poszukiwaniu nagrzewnic oczywiscie. W sumie to moj pierwszy taki wypad i swoje poszukiwania zawezilem do nagrzew. miedzianych i wymiarowo pasujacych do budy Chiefteca :wink:

Jedyne co znalazlem to miedziana lub mosiezna (tego nie umialem dokladnie stweirdzic) nagrzewnica, ktora wg goscia jest z Opla Ascony....

Jedno wiem ze na bank nie byla z Kadetta bo po przejrzeniu fotek na forum ta po prostu byla inna wymiarowo i w ogole.

Moze ktos ma doswiadczenia z tego typu nagrzewnica?? Aha dodam, ze cena po prostu mnie rozbroila ---15zl :lol:

PS. Dodam jeszcze ze nagrzew. ta miala dziwna budowe....tzn. ja jako lamka w tych sprawach tak stwierdzilem....Otoz na srodku byla przedzielona w polowie (nie wiem czy dobrze to okreslilem). Po prostu powierzchnia gdzie znajduja sie finy byla przedzielona tak jakby nagrzew. byla z dwoch czesci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm wymiary finow to tak na oko 0.8-1cm...co do rodzaju finow to wygladaly na miedziane...cala nagrzewnica byla nawet ciezka...

A jezeli o ta przedzialke to byla ona wlasnie na zbiorniku :wink: Dokladnie w polowie dlatego wlasnie pytam...

Gosciu na szrocie zapewnial mnie ze nagrzewnica jest Oplowska i chyba z Acony..

B3ton - napewno inna niz ta ktora dales na fotce...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wiec zadna z tego co widze nie odpowiada tamte co ogladalem....

Finy byly koloru zoltego wiec wygladaly na miedziane..no i w jednym miejscu byly pokrzywione troche (doslwnie kilka finow)

Nie wiem ale za ta cene to chyba wezme....w koncu 15zl to smiech. A jak sie okaze jakas shitowata to zrobie crash-test z 6 pietra

:lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi