jimmy1 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 (edytowane) Powinienem się zamknąć w kwocie 10.500tys. Auto ma ABS ,WK,ogrzewana tylna szyba, grzane fotele,halogeny,4xpoduszka,dzielona kanapa z tyłu,4x EL podgrzewane.Niestety nie ma Klimy ani ES.Ma Centralny zamek jednak ten na mrozie odmówił posłuszeństwa. Zapomniałem ma jeszcze elektryczny szyberdach. Edytowane 18 Stycznia 2009 przez jimmy1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Powiem odemnie ze troche duzo jak na jednak 12 letnie auto, w tej kwocie moze bys nie dostal nic mlodszego ale napewno wygodniejszego i ekonomiczniejszego. No nic mam nadzieje tylko ze bedzie sluzyl i nie bedziesz mial zadnych problemow z nim ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 (edytowane) Bez klimy :/ teraz to niemal standart ja jak szukałem samochodu to bym bez niej nie kupił.. Za 10k zł masz fiata brava/bravo 1.6 z gazem klima i napewno nowszy do tego OC/AC tanie jest. I wygląda nowocześniej, do tego podwójny ocynk zero rdzy nawet jak lakier odbity przez kamień i widać blache to druga zima i nie ma rdzy :) wiem bo mam taka. Półtora roku temu miałem golfa ale 1.6 i też pełna elektryka miło wspominam ale szyberdach nigdy nie działał bo o ile elektryka przetrwała to prowadnica od strony kierowcy padła. Edytowane 19 Stycznia 2009 przez Pure Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...