klataa Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Witam. Mam problem z utworzeniem sieci WiFi. Posiadam internet LAN od providera z gdanska. Internet mam przypisany do Mac adresu. Dzisiaj kupiłem sobie karte sieciową i chciałem zrobic z niej AP. W połączeniu lokalnym zezwoliłem na łączenie sie przez to połączenie za pomocą karty wifi. Niby wszystko jest skonfigurowane, ip na wifi mam 192.168.0.1 lecz nie moge otworzyc zadnej strony przez WiFi. Oczywiscie na kompie mam internet i przypisany nr ip 192.168.150.X. Powiedzcie co zrobiłem nie tak lub czego nie zrobiłem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Ustawienie bramy i DNS na drugim kompie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klataa Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 (edytowane) Ustawienie bramy i DNS na drugim kompie?A co mam ustawic?? Brame i dns taki jaki mam na kompie z netem czy jakies defaultowe? Nie musiałem nic wpisywac. DZiwnym trafem zainstalowałem nowszą wersje oprogramowania i po restracie karty sieciowej nagle wszystko łączy sie automatycznie:) Edytowane 7 Stycznia 2009 przez klataa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...