dbexxi Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 W sumie racje jest dobrze ustawiony, kiedy fotki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
podnietek Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Widze, ze udalo mi sie zamaskowac chlodnice pod obudowa lepiej niz myslalem :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 Stolara pewnie nie widzi, że tam jest jeszcze jedna chłodnica, right ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 (edytowane) Nie wiedziałem o chłodnicy pod obudową. W takim razie masz racje co do kierunku wentyla. Ale gafa :oops: Edytowane 14 Lutego 2010 przez stolara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
podnietek Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 stolara, e tam gafa. Chociaz waz chodzacy w podloge dac mogl do myslenia ;) dbexxi, co do kabli to nawet mi sie to podoba. Teraz. Jak juz zmienie grafike to skroce PCIE i moze przedluze P8, dam za plyta glowna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbexxi Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 na co zmieniasz grafike? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
podnietek Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 Caly czas czekam na 5870 zza Oceanu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...