cabis Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 (edytowane) Zamierzam kupić dysk twardy 320GB pod SATA II tylko zastanawiam się jaki wybrać i tu zwracam się do Was o pomoc najbardziej mi zależy żeby był szybki i niezawodny jego głośność to dla mnie kwestia drugoplanowa :mrgreen: cena ~150 zł, niżej moje typy ale jestem także otwarty na inne propozycje :wink: : SAMSUNG 320GB SATA II 16MB CACHE WD 320GB WD3201ABYS SATA II 16MB CACHE Seagate 320GB ST3320620AS SATA II 8MB CACHE Seagate 320GB ST3320820AS SATA II 8MB CACHE WD 320GB WD3200AAJS SATA II 8MB CACHE WD 320GB WD3200AAKS SATA II 16MB CACHE kupować będę na allegro lub w jakimś sklepie w Gdańsku PS.reszta sprzętu jak w podpisie Edytowane 7 Stycznia 2009 przez cabis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bratekkk Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Ja bym brał WD 320GB WD3200AAKS SATA II 16MB CACHE Od zawsze jadę na WD i nigdy nie miałem problemów :) Mam 2 dyski z serii AAKS (najszybsza chyba seria), ale 250GB i nie mam żadnych problemów. 1 z nich jest w zewnętrznej obudowie i czasami "jeździ" i nic się z nim nie dzieje. Poza tym cichy i nie wpada w wibracje. Zamiast allegro polecam http://agito.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 U mnie WD Caviar jest baaaardzo głośny (250gb, ten co w podpisie). Drugi dysk (640gb także w podpisie) jest cichutki że wcale go nie słychać ;) Polecam tego Samsunga ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciuci Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Ja bym brał Samsunga tylko serie HD322HJ!Jednotalerzowy cichy i wydajny,mam go i świetnie sie spisuje! Ten co podałeś to jakaś inna seria bo inaczej oznaczona zdaje się Hd321KJ a one są już podobno gorsze!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 o wiele gorsze i głośniejsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Aktualnie lepiej wypada wd aaks niż samsung f1 , tak że na twoim miejscu zdecydowałbym się na produkt wd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 samsung z końcówka HJ ostatnio stał sie ciężko dostępny w przyzwoitej cenie. mam takie 2 w raid 0 i polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Jak znajdziesz Samsunga F1 320GB w cenie, która Cię zadowoli to się nie zastanawiaj. Jeśli nie to WD AAKS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...