fredy Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 zastanawiam się nad pewną opcją , gdyż chcę zamówic internet w TPSA i zastanawiam się co się bardziej opłaca 2MB. na 2 komputery (mój i siory) połączone przez LIVEBOX czy 1MB tylko dla mnie,chodzi mi dokładnie o to że jak oba kompy bedą włączone to te 2MB dzieli się między innymi na pół?? bo mówiąc krótko chciałbym sobie coś pościągac przez torrenta ,oczywiscie przez noc bo wtedy siora ma wyłączonego kompa i pytanie czy jak bede miał tylko ja włączonego kompa to bedę miał te 2 MB czy nie ?? słyszałem różne opinie na temat tego liveboxa dobre i złe wiec nie wiem juz czy to dobry pomysł ,i czy lepeiej wziąsc 1MB podłączone przez modem tylko dla mnie , cena mnie nie interesuje , bo za wszystko i tak ja bede płacił co najwyżej jakies grosze bede brał od siory ,ktos może napisac skoro cena nie gra roli to weż sobie 2MB tylko dla siebie i podłącz normalnie przez modem :) ale to troche skąplikowane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 1. Jak podpięty tylko jeden komputer, to całe pasmo dla niego. 2. Jak 2 na raz to wcale nie po połowie. Może być tak, że jeden zajmie całe pasmo i na 2 nic się nie zrobi. Zależy co będzie odpalone. 2. Livebox to straszny gniot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...