Jacek198 Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Czy wentylatorek od Box-iwego Pentiuma IV ochłodzi mojego athlonka 2000+ co ?? Tylko sie nie pytajcie jak bo przymocuje bo swoje sposoby sie ma :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 ja bym sie bal ;/ porownaj ilosci ciepla wydzielanego przez P4 (zalezy jakie) , a a2K (zalezy jakie [palomino/thoroughbred]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 mam thoroughbreda. Na aukci pisało ze cooler jest do 3 GHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Ochlodzi jak uda ci sie go zalozyc.... chlodzilem nim athlona thunderbird'a @ 1.6ghz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Uda uda, dzięki za pomoc chyba temat można zamknąć !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 chcialbym jeszcze zauwazyc ze boxow cooler p4 nie jest rowny boxowemu coolerowi p4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...