Szopek Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 8) Cze Mam problem z komputerem od czasu jak mi siadł zasilacz,zmieniłem zasilacz a tu ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m kompa a tu zwis.!! co wy na to??Przeinstalowałem winde.I po zaistalowaniu k.graficznej nastepuje zwis.co wy na to!!Prosze o jak najszybszą pomoc z góry wielkie Thx!! pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Jaki zasilacz?Jakie napięcia?Jaka firma zasiłki nowej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 może zle powłączałęś sprwadz jeszczeraz czy wszystko jest dobrze umocowane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 A moze oprocz zasilacza cos jeszcze popsules? ;). Trzeba brac wszystkie warjanty pod uwage... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...