Sosens Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Od niedawna mam tą drukarkę i mam pewien problem, otóż nie wiem jak zresetować jej pamięć, czy jest do tego jakaś opcja ??? (I jeszcze jak można zmienić w niej jakość wydruku) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi86 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 Jakość wydruku zmieniasz w sterowniku (chociażby ustawienia tekst, obraz, fotografia, itp) Co do zresetowania pamięci to za bardzo nie wiem o co chodzi. Jakiej pamięci, do czego Ci to potrzebne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosens Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Czasem jest tak, że kliknę drukuj i okazuje się, że zapomniałem włączyć kartki, albo nie ma jakiegoś tuszu a ja tego nie zauważyłem, a ten wydruk wchodzi na listę do wydrukowania w pamięci drukarki, i drukuje się potem zamiast tego co chcę drukować aktualnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi86 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 (edytowane) To nie kwestia pamięci drukarki, tylko buforu w kompie. Po kliknięciu drukuj pojawia się na pasku zadań ikonka drukarki, jak dwa razy na nią klikniesz masz tam kolejkę wydruku. Ewentualnie możesz wejść przez panel sterowania w drukarki i faksy i dwa razy kliknąć na epsonie to otworzy się kolejka wydruku do niego.Wtedy klikasz na dane zadanie prawym przyciskiem i możesz anulować wydruk. Edytowane 10 Stycznia 2009 przez fazi86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...