mlun Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Słuchajcie mam problem. Kupiłem obudowe Antec 300 i z racji tego że zasilacz jest tam mocowant na dole mam problem z dodatkowym kablem 12V podpinanym do płyty. Jest poprostu za krótki, brakuje kilka cm. Czy wiecie co teraz zrobić? Czy są jakieś przedłużacze do takich kabli,spotkał się ktoś z czymś takim? Najfajniej by było zeby to w wawie dostać. Ja osobiście przejade się na WGE tam może będą coś mieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Przeciąć kable w dowolnym miejscu i samemu sobie przedłużyć. Tylko rób to po jednym bo ci się pomylą. Nie spotkałem się jeszcze z taką przedłużką ale sam nieraz przerabiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 (edytowane) No tak tylko wtedy strace gware na zasilacz a to mi sie nie uśmiecha. http://zenfist.pl/akasa-przedluzacz-eps12v...0cm-p-2461.html Właśnie coś takiego znalazłem. Coprawda na dwa kable ale jeden też można by podłączyć pewnie? Edytowane 7 Stycznia 2009 przez mlun Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 (edytowane) Przejdź się w weekend na WGK tam jest wiele stoisk specjalistycznych powinni mieć coś takiego. Edytowane 7 Stycznia 2009 przez Ancient Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 WGE jest czynna cały czas:P WGK jest w weekend. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luqasss Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Ten dodatkowy kabel 12V to molex ? Po prostu poszukaj odpowiednich gniazd/wtyczek (np allegro) pozaciskaj i przedłużka gotowa. Co za problem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 Dziś na spokojnie poptrzyłem jeszcze i coś takiego wykombinowałem. Na styk weszło ale nie było innej rady na tą chwilę. Będę musiał coś pomyśleć o zrobieniu sobie takiego drugiego kabla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...