vieri32 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 (edytowane) Mam problem... wczesniej odłanczałem zasilacz i ponownie go podlanczałem po podłączeniu działało wszystko zresetowałem i na samym początku pisze takie cos.... Auto-Detecting Pri Master...Not Detected Auto-Detecting Pri Slave.... Not Detected Auto-Detecting Sec Master... Not Detected Auto-Detecting Sec Slave...ATAPI CDROM Sec Slave 1.01 HL-DT-STDVD-RAM GSA-H20L CMOS Battery Low Keyboard Error CMOS Memory Size Wrong Press F1 Run Setup Press F2 to load default valumes and continue taki problem tuż po wlączeniu komputera... na czarnym tle takie cos pisze... co to moze byc ? Pomozcie prosze.... Edytowane 8 Stycznia 2009 przez Kolobos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 Twoja mądra płyta mówi Ci, że bateria CMOS się rozładowała. I pisze się odłączałem/podłączałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vieri32 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 ahaa... i co mam teraz zrobić ? jeśli mi wyskakują takie komunikaty ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 Na poczatek popraw bledy w swoim pierwszym poscie! Jak juz poprawisz bledy to idz kupic nowa baterie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...