piotreek Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 jest jakiś godny następca tlena?? Nowe gg bez reklam uszło by, ale kurde, ktos do mnie pisze, a ja mam białe okno, ja odpisuje, również nic nie widać, dopiero po chwili, a procka wpierdziela jak głupie. Podrzucicie jakiś fajny komunikator. testowałem aqq, konnekta ale nie podrasowały mi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsugoi Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 (edytowane) Ja tam lece z gg 6.1 bodajze i wszystko jest ok. Edytowane 12 Maja 2009 przez Tsugoi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Konnekt staje sie wypasem jak mu wtyczki pozasysasz ;) GG Image to wypas i zaden komunikator tego nie ma , albo ja nie widzialem. Zamiast walic znajomym print screeny i dawac na img czy fotosa - zaznaczasz obszar myszka , leci od razu do kolesia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 (edytowane) jest jakiś godny następca tlena?? Nowe gg bez reklam uszło by, ale kurde, ktos do mnie pisze, a ja mam białe okno, ja odpisuje, również nic nie widać, dopiero po chwili, a procka wpierdziela jak głupie. Podrzucicie jakiś fajny komunikator. testowałem aqq, konnekta ale nie podrasowały mi Zainstaluj wersję 6.00.3.73, a nie najnowsze 77 ;) 3280490[/snapback] Konnekt staje sie wypasem jak mu wtyczki pozasysasz ;) GG Image to wypas i zaden komunikator tego nie ma , albo ja nie widzialem. Zamiast walic znajomym print screeny i dawac na img czy fotosa - zaznaczasz obszar myszka , leci od razu do kolesia. Tlen ma dokładnie to samo i do tego aktualnie w standardzie ;] "Wycinki ekranu" się nazywa ten plugin :) Edytowane 12 Maja 2009 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Tlen ma dokładnie to samo i do tego aktualnie w standardzie ;]Mialem niedawno najnowszego tlena i tego nie widzialem , zas...Konnekt mial to chyba juz w 2003 , bo od bodajze 2004 nie ma nowej wersji , ale daty moge mylic , w kazdym razie w Tlenie to jest nowosc ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Ja mam gadulca 7.7.0 build 3476 i nic się nie dzieje złużycie procka 0% zasobów 17kB, jedyny minus to że niektóre emotki jak ktoś juz wcześniej pisał źle się wyświetlają. System to 64bit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 (edytowane) CCCP (Combined Community Codec Pack) 2009-05-08 Beta http://www.techbeta.org/audio-media-video/...ity-codec-pack/ Ooooo, już Cię lubię ;) Dziękuję, wszystko pięknie działa. Co do Tlena, to sprawdziłem wersje 6.00.3.77 i się wysypywała - wersja 6.00.3.73 - którą podał Lanc działa bez zarzutu. Edytowane 12 Maja 2009 przez ur8an Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 @Lanc: a próbowałeś tego dodatku do SubEdita, żeby pracował poprawnie z Vistą?? http://matinf.pcz.pl/~subedit/download/sub...stawmppatch.exe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Czy da się jakoś zmusić windows live mail, żeby siedział sobie tylko i wyłącznie w trayu, bez dodatkowego paska na taskbarze ? Na forach wyczytałem, że można kliknąć ppm na ikonkę w tray i tam powinna być opcja "Hide window when Inbox is minimized", ale u mnie jej nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 wybierz customize notfication icons i ukryj sobie ikonke która cie interesuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katoda Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 @Lanc: a próbowałeś tego dodatku do SubEdita, żeby pracował poprawnie z Vistą?? http://matinf.pcz.pl/~subedit/download/sub...stawmppatch.exe Ja próbowałem, bez efektu. Na Viście działało, na Windows7 nie chce. Można zmusić Subedita do działania na Win7 ale wiąże się to z deinstalacją Windows Media Playera. Na razie przesiadłem się na BestPlayera 2.130beta i czekam co z Subedita wyrośnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Ooooo, już Cię lubię ;) Dziękuję, wszystko pięknie działa. Co do Tlena, to sprawdziłem wersje 6.00.3.77 i się wysypywała - wersja 6.00.3.73 - którą podał Lanc działa bez zarzutu. U mnie dzial wersja 2008-09-21. trzeba jedynie jeden filtr dopisac w sutawieniach MPC (bylo o tym wczesniej w tym watku), bo bez tego zaembedowane softsuby nie dzialaly. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 wybierz customize notfication icons i ukryj sobie ikonke która cie interesuje Ale ja nie chcę ukryć ikonki z tray tylko pasek z taskbara, bo pokazują się obie opcje. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 (edytowane) udalo sie komus z was olac soft do tunera tv i odpalic kanaly poprzez WMC? mam komunikat o malej szybkosci transmisji, jakby tv byla buforowana przez net :/ znalazlo mi 20 pare kanalow, slysze glosy, ale gdzie sie obraz wlacza? ocb? Edytowane 13 Maja 2009 przez Sarkazm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Ja też tego nie obczajałem, ale na szybko się bawiłem i w końcu zainstalowałem org oprogramowanie winfasta, bo i tak by mi pilot nie działał w tym media center. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 u mnie progs winfasta dziala conajmniej dziwnie. nie da sie glosu wyciszyc, ani przyciszyc. kanaly w porownaniu do xpka odbieraja marnie. w ogole nie idzie tego ustawic. :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 (edytowane) U mnie dzial wersja 2008-09-21. trzeba jedynie jeden filtr dopisac w sutawieniach MPC (bylo o tym wczesniej w tym watku), bo bez tego zaembedowane softsuby nie dzialaly. Nie doczytałem dokładnie widocznie, przepraszam ;) Ale ważne, ze ta wersja Beta CCCP działa okej bez żadnych usprawnień. Edytowane 13 Maja 2009 przez ur8an Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SACZI Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Po resecie BIOSu zmieniła się data systemowa.W7 przywitał mnie komunikatem i czarną tapetą: This copy if Windows is not genuine Oż kurde! Jak może być "lewy", skoro nie zdążyłem nawet go aktywować? Można jakoś tą instalację uratować, czy pozostaje mi reinstal? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Aktywuj go. Przez zmianę daty przekroczyłes czas na uzywanie bez aktywacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SACZI Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Błąd aktywacji: http://img19.imageshack.us/img19/1908/aktywacjaa.png Telefonicznie nie mam zamiaru dzwonić do M$ - raz już to robiłem z W2003Server; 35 minut to trwało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Jako komunikatora używam GG 7.7.0 (b3746) - działa normalnie i bez problemów. Nie mam zainstalowanej wtyczki flash do IE, więc nie muli i nie zjada czasu procesora. Jedynie po wyłączeniu pojawia się denerwujący komunikat, że program potrzebuje wtyczki. Jeśli zaś chodzi o OpenOffice to działa bez problemu wersja 3.0.0. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 ja korzystam z GG 7.7 (3305) i oczywiście problemy są emotki są na czarnym tle jestem zawsze dostępny obojętnie od ustawionego statusu pomaga ustawienie kompatybilności z Vistą na problem ze statusem ale nie zawsze a na porblem z czarnym tłem pod emotkami jeszcze cure'a nie znalazłem. Także spróbuje tą co masz ty Ullisses Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 pytanko Win7 RC - gdzie jest icona do kamery wbudowanej w laptop? W win xp mialem ja w "mój komputer" zaraz pod dyskami a tu nic nie ma ;/ szukałem w starcie ale nic nie znalazlem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Zacznij od sprawdzenia, czy kamera jest zainstalowana. Sprawdź w menedżerze urządzeń. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 niby jest ok zainstalowana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 A w Devices And Printers w panelu sterowania patrzyles? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 A w Devices And Printers w panelu sterowania patrzyles? Mi tam bluetootha schowało i przez google się dowiedziałem dopiero, że tam jest. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Ja używam GG 8.1 b8344 i dodatku GG8+ który usuwa reklamy i też nie mam żadnych problemów z gg obciążającym procesor. Też mam problem z aktywacją, bo zainstalowałem sobie home basic, ale klucze od ultimate nie pasują. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Counter-Strike 1.6 działa na obu wersjach Windows 7 bez problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Urządzenie jest w scanner i camera ale nie chodzi mi o właściwości urządzenia tylko ikonkę do podglądu kamery (jak w xp, że mogłem nią zdjęcia robić) w seven tego nigdzie nie widzę ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...