rafa Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 szybciej dyski działają w 7127 nawet score z 7.6 na 7.8 :)Czyżby poprawki odnośnie obsługi SSD? TO mi się podoba :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 ogólnie na win7 niektóre gry wolniej chodzą niż powinny np. gta IV potrafi się ciąć na win7 a na xp chodzi bardzo płynnieIle razy można powtarzać , to jest vista w innym opakowaniu także gierki działają dużo słabiej niż na xp. W grach mocno zależnych od cpu , vista/win7 dają ciała konkretnie także nie dziw się :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Czy tylko mi się wydaje czy faktycznie 64-bitowy Firefox chodzi odrobine szybciej od 32 bitowego pod 64 bitowym systemem? ogólnie na win7 niektóre gry wolniej chodzą niż powinny np. gta IV potrafi się ciąć na win7 a na xp chodzi bardzo płynniejak zainstalujesz dx9 to sie gta nie tnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Jakby mu brakowało bibliotek to by nie uruchomił gry ehhh. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 mi po instalacji dx9 gta lepiej chodzi wiec ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 (edytowane) bartek46op Mnie po nagraniu filmu HD w nero GTA tez chodzi lepiej a najlepie po obiedzie jak browarem popije to mam nawet i 60fps . powaga Wracajac do tematu , jest juz jakis soft do podkrecenia grafy z siga pod Windowsem 7 x64 ??? bida az piszczy grafa chodzi na 600MHz Edytowane 21 Maja 2009 przez Mario2k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 (edytowane) Riva Tuner > Power User > Riva Tuner \ System (rozwijasz) > znajdujesz ForceDriverVersion i wpisujesz 18585 (albo inny nr, zależy od wersji sterów). Zatwierdzasz i możesz kręcić ;) Edytowane 21 Maja 2009 przez Free Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Free Dzieki Takie proste i zadzialalo Jestes Guru RivyTuner Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 A mi win 7 sie ...zepsul. Strony www zaczely nie wchodzic(w ie), fox w ogole sie nie wlaczal. Zainstalowałem na nowo system...paranoja....ale niestety konnekt nie moze sie polaczyc z serwerem. Wnerwia mnie to, bo zamiast uzywac go jak normalnej windy, trzeba sie z tym bawic jak z linuxem :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 (edytowane) No raczej konnekt nie połączy się z serwerami, które dziś cały dzień leżą :lol: Edytowane 21 Maja 2009 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Ja problemy ze stronami rozwiązałem wpisując na stałe serwery DNS - chyba, że to przypadek, że od tej pory działają ok. Co ciekawe, system w Troubleshooting napisał mi, że jest problem z DNS-em, ale nie potrafił go rozwiązać, biedny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Jacek Instalowalem juz tego builda na 4 roznych kompach ,takich cudow jak ty zalapales ( virus )>? nie widzialem , jak ty winde 7 porownujesz z [brzydkie określenie na linuksa]em ,..........to No comment. Obecnie mam u siebie w domu lacznie 3 windy 7 , na 2 kompach wersje 32bity + jako glowny system na moim sprzecie x64 w wszystkich sytemach poinstalowane w cholere roznego softu , wiekszych problemow nei uswiadczylem . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Grobel: Napisałem konnekt, chodzi o program, wiec nie parskaj dzieciaku.No ale co zlego napisal? Dzis nie tylko Konnekt nie laczy sie z serwerami , ale i GG bo sam gadulec padl. Wpisywanie alternatywnych serwerow nic nie daje - zgon totalny. Czemu ludzie nie znaja np. Tlena... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 (edytowane) czemu ludzie nie znaja skype'a albo msna... :P @Jacek - Mam wrażenie, że to raczej wina tego co instalujesz - każdy 'zasyfiony' system potrafi się wyłożyć. Używam W7 od pierwszej publicznej bety (jako jedynego systemu) na 2 komputerach - i ŻADNYCH problemów nie stwierdziłem. Jedyne co to na Buildzie 7000 brak wsparcia dla Daemon Toolsa i paru starszych gier, teraz śmiga wszystko jak złoto (7100). @borsuczy_król - też miałem podobny problem, ipconfig /flushdns załatwił sprawę. Edytowane 21 Maja 2009 przez nappy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 @borsuczy_król - też miałem podobny problem, ipconfig /flushdns załatwił sprawę.U mnie nie pomagało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 (edytowane) Wczoraj zainstalowałem CPU-Z, system chodził cały wieczór bez restartu. Dzisiaj rano nie wstaje, zwisa czarnym ekranem z kursorem przy starcie za każdym razem. Pierwsza automatyczna naprawa = przywracanie systemu, bez efeku. Druga automatyczna naprawa = bez efektu. Uruchomienie w trybie awaryjnym i uninstall CPU-Z = problem magicznie znika. Edyta: może warto pomyśleć o przylepieniu tematu? Edytowane 22 Maja 2009 przez KHOT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Ciekawe , GPUZ dla przykladu u mnie dziala :D , a to podobny wynalazek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 u mnie działa cpu-z oraz gpu-z Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 U mnie j.w. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 witam, mam taki problem, nie wiem jak, ale wyłączyłem autostart(?) pendrive'a tzn, jak go wkładam do usb, to w komputerze się pojawia, ale nie wyskakuje okienko. Próbowałem autofix'em ale nie działa na 64 bit :( a po co ci autostart? To dosc niebezpieczna opcja w pendrivach :) Lepiej samemu wszystko recznie klikac - minimalizujesz szanse potencjalnych robakow/wirusow na penach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 J.W CPU-Z , GPU-Z ,MemSET 4.0b , CoreTemp ,RealTemp i wiele wiele innych chodzi bez zajakniecia Widac KHOT mial inna winde albo inne CPU-Z Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Widac KHOT mial inna winde albo inne CPU-ZCPU-Z świeżo ściągnięte ze strony projektu (żadne instalki.pl, i inne goowna), Win7 RC x64, build 7100, z resztą nie o to chodzi, a o zasygnalizowanie faktu, że takie coś może wystąpić i autorepair nie daje sobie z tym rady. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Panowie jak wylaczyc ten kretynski windowsowy kodek dzwieku Microsoft DTV-DVD audio decoder przez ktory we wszystkich filmach w MP4 mam tylko dwa kanaly dzwieku? Szukalem jakiegos konfiguratora ale nic nie moge znalezc. Dzwiek w filmach w innych formacie jest normalnie dekodowany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Jak bezpiecznie usunac sprzet podlaczone pod usb? gdzie jest ikonka bezpieczne usuwanie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Tam gdzie w win xp/vista/seven Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 czyli gdzie? w xpku byla w trayu tu nie ma. tzn ze to tak samo jak w xpku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 ta. tylko u mnie jej nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 ta. tylko u mnie jej nie ma. To usuwaj normalnie nic się nie zepsuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Kurcze szkoda,ze tak późno,bo właśnie zrobiłem sobie bootowalnego pena i w końcu dołączę do szczęśliwych użytkowników 7 :wink: Ale chyba poczekam na instalacje do jutra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...