Mario2k Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 R4dziK Dokladnie Taki sam problem mialem kiedys z instalacja Visty ostro podkrecony RAM ( DDR2 1130MHz ) o dziwo smigalo SuperPi 32M ale instalka Visty stawala w tym samym miejscu . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cavea Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 (edytowane) Panicznie potrzebuje instalnac to od nowa by sprawdzic sobie truecrypta ale w ogole nie moge zainstalowac :| MS chyba zwalil w tym buildzie botowanie , albo wykrywanie dyskow bo to objaw taki jakby nie wykryl mi dysiora przez co nie mam mozliwosci akceptacji licencji i instalacji :| Ja wczoraj po raz pierwszy instalowałem W7 i wgrałem wersję 64 bit - RC. Miałem podobnie z tym że u mnie był czarny ekran. Resetowałem chyba z dziesięć razy, czekałem po pół godziny, w końcu włączyłem TV i okazało się że instalka kontynuuje się ale nie na monitorze LCD tylko na TV po HDMI. Tak sobie zdecydowała że TV jest lepszy od monitora. Może spróbuj przełożyć wtyczkę monitora do drugiego gniazda na karcie graficznej lub odłącz inne monitory/tv jeśli masz. Edytowane 26 Maja 2009 przez Cavea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Mi się zacina na desktopie po pierwszym restarcie na finalizowaniu instalacji. Wisiał sobie godzine, aż ruszył i skończył. (instalacja z pendrive'a) Na notebooku hp kumpla instalacja przeszła jak burza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper1609 Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Zacznij ściągać 7, bodajże przeniesie cię na stronę do wygenerowania klucza. Oczywiście musisz być zarejstrowany na stronie Microsoftu.Ale mój problem polega właśnie na tym, że niewiem gdzie jest opcja żeby sie zarejestrować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 (edytowane) Stwórz sobie konto w dowolnej usłudze Live. Np. załóż sobie konto Hotmaila. Edytowane 26 Maja 2009 przez Rikki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Ja wczoraj po raz pierwszy instalowałem W7 i wgrałem wersję 64 bit - RC. Miałem podobnie z tym że u mnie był czarny ekran. Resetowałem chyba z dziesięć razy, czekałem po pół godziny, w końcu włączyłem TV i okazało się że instalka kontynuuje się ale nie na monitorze LCD tylko na TV po HDMI. Tak sobie zdecydowała że TV jest lepszy od monitora. Może spróbuj przełożyć wtyczkę monitora do drugiego gniazda na karcie graficznej lub odłącz inne monitory/tv jeśli masz. Generalnie kluczowym okazal sie albo czas , albo zabawa z rozkrecaniem kompa... Bo juz mam zrobione. Porazka lekko mowiac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katoda Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 (edytowane) W Windows Update jest już dostępny polski język interfejsu dla Windows7. Jest też nieoficjalny ilustrowany przewodnik instalacji Edytowane 26 Maja 2009 przez katoda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 ryzykować instalację W7 na tej maszynie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Z samej ciekawosci Nie zaszkodzi sprobowac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 W Windows Update jest już dostępny polski język interfejsu dla Windows7. Jest też nieoficjalny ilustrowany przewodnik instalacjiUbiegłeś mnie, właśnie miałem sypać ohami i ahami na widok PL pack w win update ;] Już się instaluje.. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Mam taki oto problem: Jak widać nic nie widać :/ Można cos z tym zrobić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piniek69 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 pilnie szukam sterów do karty sound blaster live 5.1 pod windows 7 rc x64 macie linka do działających bo już mnie szlak trafia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Kto zainstalował już to spolszczenie przez WU ? Poprawione są napisy w WMP - Resume itd? Speech Recognition w panelu administracyjnym tez? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Ja zainstalowałem, WMP nie używam. Speech Recognition jest nie poprawione jeszcze. Z resztą nie wszystko jest spolszczone na tip top. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Kto mi poda jakiś inny program prócz WMP do odtwarzania filmów DVD? Po odinstalowaniu WMP na rzecz SubEdita filmy DVD odpalają się ale bez dźwięku... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper1609 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Potrzebuję odpowiedzi czy do takiego kompa : Procek : AMD Phenom II x3 710 Płyta Główna : ASRock A780GXH RAM : GoodRam 2x2GB 800MHz CL5 Karta Graficzna : Sapphire Radeon HD4770 512MB DDR5 Zasilacz: Chieftec 500W Dysk twardy : Samsung 500GB 16MB Cache F2EG 5400rpm Napęd :Samsung SH-223Q SATA Lepiej brać wersję 32 bit czy 64 bit ? Proszę o odpowiedz i uzasadnienie Z góry dzięki pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Zależy co robisz na komputerze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper1609 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Głównie gram i siedze na necie, słucham muzyki, rzadziej oglądam jakis film Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian904 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 (edytowane) x64 lepsza - a jak chcesz uzasadnienie to przewertuj 65 ostatnich stron :P Edytowane 27 Maja 2009 przez krystian904 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper1609 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Możesz jakoś uzasadnić dlaczego akurat x64 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 A możesz ruszyć 4 litery i sam znaleźć sobie odpowiedz? Zresztą jak tylko grasz i i słuchasz muzyki czyli wykonujesz czynnosci które nawet nie wymagaja myslenia to i tak nie zauwazysz róznicy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katoda Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Kto mi poda jakiś inny program prócz WMP do odtwarzania filmów DVD? Po odinstalowaniu WMP na rzecz SubEdita filmy DVD odpalają się ale bez dźwięku...Jak do DVD to może VLC? Ja akurat mało co z DVD na komputerze oglądam i VLC doskonale sprawdza się do takiego okazyjnego odtwarzania. Do *.avi w zastępstwie SubEdita zaaplikowałem sobie BestPlayera 2.130beta i jak na razie bardzo sobie chwalę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Ja też miałem chwilę BestPlayera, jednak wolę SubEdita - ta płynność w ustawianiu przestawianiu wszystkiego ruchem myszki... dlatego odinstalowałem WMP - zainstalowalem SubEdita i Winampa... ale pozostał problem z płytami DVD... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Możesz jakoś uzasadnić dlaczego akurat x64 ? Ram nie będzie się marnował, jest sporo aplikacji 64bitowych, począwszy od firefoxa, poprzez programy użytkowe tj. 7zip, skończywszy na grach. Generalnie to już nie to co kiedyś, że były problemy ze sterami i programami, wszystko śmiga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper1609 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 (edytowane) ok więc ściągne wersje 64bit ale mam jeszcze jedno pytanie. Gdy wchodze na strone microsoftu i klikam Windows 7 RC to mam download ale pisze ze to wersja 32 bit czy jesli to sciągne to bede miec 32 bit czy to sie wybiera przy instalacji po pobraniu ? Już sobie poradziłem, okazało się że jednak trzeba sciągnąc 64 bit Edytowane 27 Maja 2009 przez Kacper1609 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvin Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 dziala na win 7 x64 nod32 i outpost? jako ze nie ma wersji oficjalnej to czy mozna wpakowac tam wersje z xp/vista x64 i bedzie dobrze spelnialo swoja role? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Eset Smart Security 4 działa... co do outposta nie wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Dodam cos od siebie http://www.start64.com/, tylko 64bitowy soft. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Tyle ze 1/3 podanego tam softu jest 32 bitowa z dodanym wsparciem dla x64... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4zyl Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Pojawił się u mnie problem z aktualizacją. Do tej pory wszystkie update instalowały się bez problemu, aż do wczoraj kiedy to zobaczyłem informacje o polonizacji. Niby się ściągnęły łatki, restart i.... . Googlowałem i niby problem dość często pojawiał się w Viscie, stosowałem zalecane metody i nic nie pomaga. Dalej nie mam polonizacji ani jednej ważnej łatki. Jakieś propozycje?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...