jonathan Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Jest sam, samiusienki ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katoda Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Ladowalem juz chyba wszystkie po kolei i [gluteus maximus]A próbowałeś sterowniki opisane jako "ATI RAID/AHCI driver" z sekcji "Others" z downloadu Asusa przeznaczonego dla Twojej płyty? Są dostępne jak wybierzesz Windows7 jako swój system operacyjny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Probowalem. Zarowno sciagnietych jak i tych z plyty dolaczonej do mobo Plytka opisana jest jako Windows7 ready - wlasnie widze ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 troche poki co mam problem na windows 7 64 , nie dziala mi drukarka canon ip 1500 , na wersji 32 dzialala bez problemuSpróbuj stery pod Vistę z podobnego modelu z tej serii lub wybierz z listy dostępnych w 7 jakiś model zbliżony do Twojego. Mi IP1600 chodził na sterownikach od IP1800 bodajże... jonathan: Nie wiem czy ktoś to zauważył, ale system prosi o sterownik do napędu CD/DVD, a nie o włożenie płytki ze sterownikami do napędu. Ergo masz zbyt nową nagrywarkę (zapewne chodzi o model GH22LS40 - bo 22L40 nie ma na stronie LG ani w Google). Podepnij inną nagrywarkę (może być nawet na ATA) i zainstaluj system. Potem będziesz się martwił resztą. Można skorzystać też z przejściówki SATA->ATA, ale to jak "obcinanie orłowi skrzydeł żeby zmieścił się do klatki na kanarka"... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 "DVD driver is missing" rzeczywiście nikt nie zauwazył problemu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katoda Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 "DVD driver is missing" rzeczywiście nikt nie zauwazył problemu :DJa zauważyłem, ale złożyłem to na karb problemów z kontrolerem. Czy widział ktoś kiedykolwiek DRIVER do napędu CD?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Podpowiem po zmianie napedu na pioneera 215 na ktorym juz 7 instalowalem, problem dalej wystepuje ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 zgraj zawartosc plyty na dysk i odpal instalke z hdd... oczywiscie naped optyczny odlacz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Innej płyty z systemem próbowałeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 TA. Obraz wypalilem nawet najwolniej jak sie dalo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Eh, dziwne. Swoją drogą sterowniki napędów CD wyszły z mody razem z systemem Dos. Podłącz napęd na ATA i wyłącz SATA w bios. Nic innego nie przychodzi mi do głowy... no może poza postawieniem systemu na innym sprzęcie i próba przeniesienia go na ten. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 po prostu zainstaluj z dysku twardego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Sprobuje na innym kompie i juz Jak nie pojdzie to komputer za okno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeyoo Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 tej, ogarnal juz ktos z posiadaczy sound blastera live 5.1 problem ze sterownikami ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pick Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 tej, ogarnal juz ktos z posiadaczy sound blastera live 5.1 problem ze sterownikami ? też mam z tym problem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeyoo Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 (edytowane) mozna powiedziec, ze mi po czesci muza dziala, ale musze uzywac sterownikow kx zamiast standardowych od creative'a :P i zmieniac miejsce podlaczenia glosnikow a jako, ze uzywam narazie xp i sevena to jest to troche uciazliwe :P Edytowane 27 Sierpnia 2009 przez yeyoo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Uzylem urzadzen ATA, wylaczylem SATA, Express Gate inne ciach!ly i wciaz to samo. Mozna jeszcze zassac wersje RC? moze mam jakis rabniety plik mimo iz ze strony m$ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 sprawdz sumy i wypal jeszcze raz plyte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 A może z twardziela spróbować, albo z pendrive'a? Mi na jednym kompie pomogła aktualizacja biosu, tyle, że nie było głupich komentarzy z systemu, a po prostu się instalator wieszał po ładowaniu plików. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Jednak cos z obrazem M$ bylo nie tak Zassalem wersje 32bit i smiga az milo ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Panowie pytanko mam ;] jak dodawać gry do folderu GAMES ? Część mam a część nie ;/ jak ręcznie przeniosę to mi nie ściąga okładki i nie ma na jej temat żadnych danych :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Bo pewnie nie ma dla nich wsparcia przez MS Live Game (nazwe mogłem troche przekręcić). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 (edytowane) Macie jakiś sprawdzony player i kodeki, żeby wszystko działało jak należy? Kmplayer lubi łapać zwiechy z byle powodu, dlatego sobie go darowałem. Czy K-Lite Codec Pack i Allplayer lub Bestplayer to dobre rozwiązanie? EDIT Edytowane 29 Sierpnia 2009 przez Spylon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 klite działa poprawnie, bstplayer działa równiez ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 si senior, bestplayer! ;-) Lubię go bardziej od subedita. Szkoda tylko, że nie ma normalnej instalki i pobieranie napisów przez przybornik czasem nie działa, bo to mega wygodna funkcja i napiprojekt nie trzeba mieć. Ogólnie jest fajny, bo jest mały, prosty, 100% stabilny, ma dużo opcji i co najlepsze wszystkie są przydatne. Kodeków używam FFDshow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Macie jakiś sprawdzony player i kodeki, żeby wszystko działało jak należy? Kmplayer lubi łapać zwiechy z byle powodu, dlatego sobie go darowałem. Czy K-Lite Codec Pack i Allplayer lub Bestplayer to dobre rozwiązanie? EDIT Akurat mam od początku taki duet K-Lite + BESTPlayer i zero problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 działa komuś normalnie na tym systemie SubtitleWorkshop 2.51, albo 4.0? bo u mnie to po prostu ten program robi co mu się podoba, a raczej nie robi... Może znacie jakiś inny na jego miejsce z podobnymi funkcjami, który zadziała na win7? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Działa wam mirc ssl na win 7 x64 prof ? Kombinuje caly dzien i nic z tego kopiuje biblioteki ssl do katalogu mirc jak i system32 ale nadal pudło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matas Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 działa komuś normalnie na tym systemie SubtitleWorkshop 2.51, albo 4.0? bo u mnie to po prostu ten program robi co mu się podoba, a raczej nie robi... Może znacie jakiś inny na jego miejsce z podobnymi funkcjami, który zadziała na win7?U mnie zero problemów na z 2.51, z 4.0 także, ale ta wersja mnie wkurzała bo jakaś dziwna jest; p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 (edytowane) u mnie na 2.51 podgląd video jest bardzo kapryśny(potrafi się przywiesić, na dodatek lubi tę umiejętność demonstrować nadzwyczaj często, dodatkowo obraz jest dziwnie skadrowany, to znaczy pomniejszony i przesunięty w dół tak że nad jest duży czarny pas i po bokach też), z ffdshow jak i bez niego, natomiast 4.0 to i na xp dziwnie mi działo więc to że na win7 jest tak samo to w sumie mnie nie dziwi Edytowane 30 Sierpnia 2009 przez 4rch0n Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...