L!z@rD Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 Chciałem sobie przygotować Viste tylko pod moje potrzeby.Wersja to Ultimate x64.Akutalnie mam zainstalowaną buisness x86,gdy zacznyam integrować SP w vilite nagle wyskakuje komunikat ze 64bitowy Service Pack moze być zintergrowany tylko w 64 bit systemie.nie wiem co robic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 Komunikat chyba zrozumiales? Jesli tak to w czym problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 Chciałem sobie przygotować Viste tylko pod moje potrzeby.Wersja to Ultimate x64.Akutalnie mam zainstalowaną buisness x86,gdy zacznyam integrować SP w vilite nagle wyskakuje komunikat ze 64bitowy Service Pack moze być zintergrowany tylko w 64 bit systemie.nie wiem co robic :blink: to chyba proste, SP 64 dla vista 64, SP 32(x86) dla vista 32(x86) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L!z@rD Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 No ale w vlite chce zmodować Viste Ultimate x64 której pliki instalacyjne mam zgrane na dysk na którym zainstalowana jest Vista business x86. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 to nie ma znaczenia co masz zainstalowane. Po prostu jeśli modyfikujesz wersję x64 to do niej dograsz service packa tylko w wersji x64, a ty najwyraźniej próbujesz zintegrować 32bitowego. Ściągnij sobie dobrego i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 Komunikat jest nader jasny, ciężko to jeszcze bardziej wytłumaczyć. Przeczytaj go jeszcze raz, weź głęboki oddech i się zastanów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 grrr. NIE DA SIĘ ZINTEGROWAC 64 BITOWEGO SERVICE PACKA Z 64 BITOWYM SYSTEMEM URUCHAMIAJĄC vLite POD 32 BITOWYM SYSTEMEM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L!z@rD Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 O dzięki o to mi chodziło :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 Mój błąd, wybacz. Ja robiłem swoją viste pod xp 32bit, ale fakt, że nie integrowałem SP, więc nie wiedziałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...