Skocz do zawartości
sajms

Kompatybilność Karty Dźwiękowej I Słuchawek.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jestem graczem Q3 i potrzebuje dobrego sprzęciwa, który sprawiłby mi większą przyjemność w odsłuchiwaniu przeciwników za ścianami (taki kaprys, ale przyda się w grze, ponieważ przeciwnik z bronią im bliżej jest mojej osoby wydaje co raz to głębszy i głośniejszy buczący dźwięk- zależy mi też na celnym strzale gdy stoi za scianą - dosłownie ułamek sekundy i ciach).

Już nie długo będe posiadaczem nowego komputera, do którego dokupię słuchawki Creative Aurvana Live, ale mam problem z dołączeniem do nich karty dzwiekowej, bo jak kazdy sie domyśla, sluchawki w polączeniu z odpowiednią kartą dzwiękową dają lepszej jakości kopa. I stąd moje pytanie, jaka karta byłaby najbardziej kompatybilna ze słuchawkami CAL? Czy odpowiednimi to tych słuchawek byłyby CREATIVE X-Fi mx Xtreme Gamer?

Jeśli znacie słuchawki do 300zl o lepszych właściwościach od CAL (Creative Aurvana Live), to proszę o propozycje, chodź nie wydaje mi się, że takie istnieją.

Słuchawki polecił mój znajomy, który miał okazje je przetestować i naprawde poleca. Skoro są wartymi zakupu to jaką do nich kupić karte dźwiękową?

Dzieki z góry z odpowiedzi. Czekam na konkretne propozycje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi