KAPI Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 MA plyte MSI 815EPT Pro (MS-6337 V5.X) i celeronka 700 troche juz stary sprzet :D .Wlasnie i dlatego chcial bym dziada chociaz o te 100 MHz podkrecic ale jak to robie to karta muzyczna nie dziala i ja juz nie wiem co dalej. DA SIE WOGOLE CZY NIE ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAPI Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 a moja karta muz to AC'97 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 musisz sie pobawic dzielnikami... na mojej plytce ustawiaja sie one auto... ale nie ktorzy nie maja tego szczescia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 wylacz w biosie to dziadostwo i wladuj jakas dzwiekoowe na pci chociash sb128 albo live 5.1 -teraz sa tanie A co do msi to na tych plytach na ogol nic nie mozna ustawiac i nie lubie tej firmy tfu tfu Mialem plyte pod tulipana od msi to maks magistrala jaka moglem pojechac dla mojego starego celka 700 to 99 a wiedzialem ze idzie grubo pow 100 wiec wymienilem plyte na dfi i szczesliwie proca tez wymienilem i teraz mi na 150 smiga az milo ale nie wiem czy ac97 by to wytrzymal :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 Miałem kiedyś ten sam problem. Tylko że ta zintegrowana karta była chyba yamahy. Na 100 Mhz mi nie działała. Wymieniłem ją więc na SB 128 i wszystko było oki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 Wylacz w biosie AC97 i podkrecaj!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAPI Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 ale nie majac chwilowo innej karty niz ac97 gdy wylacze ja w biosie to chyba muzy niebedzie nie...??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 ale nie majac chwilowo innej karty niz ac97 gdy wylacze ja w biosie to chyba muzy niebedzie nie...??? No co ty pewnie, ze bedzie muza jak wylaczysz karte muzyczna :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAPI Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...