maxar Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 (edytowane) Witam! Na wstępie opis mojego "dziadka": Procesor: Athlon Barton Mobile 2500+@2400 MHz Płyta główna: Abit NF7-S rev. 2.0 Pamięć: DDR2 3200 - 2 x 1GB Dual Zasilacz: Xilence 700W, XP700 Karta graficzna: Asus AH3450 (Ati Radeon HD3450) 256 MB DDR2 Objawy: Otóż na początku myślałem, że problem mam z grą Medal of Honor - Airborn, ponieważ zaraz po uruchomieniu i wybraniu "nowa gra" podczas wczytywania następował restart kompa! Wgrałem więc inna grę - Hitman - Blood Money - i tu sprawa się ma podobnie. Otóż gra się wgrywa lecz wykonaniu paru ruchów postacią, następuje nieszczęśliwy restart kompa. Dodam jeszcze, że wcześniej miałem Radeona 9800 Pro i zmieniłem tylko dla tego, ze nie posiadał shaderów w wersji 3.0 i więcej a tego większość gier wymaga, tak jak wspomniany MOH - Airborn! Czy jest to wina karty? Jak ją zdiagnozować? Mam gwarancję i ewentualnie mógłbym ją wysłać ale muszę mieć pewność, że to jej wina! PS. Zaraz po wymianie kart z 9800 Pro na AH3450 stwierdziłem, że ma słabą jakość obrazu - jest lekko zamazany - czy to można reklamować? Z góry dziękuję za odpowiedz i pozdrawiam!!! Edytowane 8 Stycznia 2009 przez maxar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxar Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 Jekieś pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...