Franc Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 W podziemiach klasztoru jest magiczny młot - nim można rozwalić te golemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 W podziemiach klasztoru jest magiczny młot - nim można rozwalić te golemyWlasnie - wystarczy takiego golema raz walnac tym mlotem i po klopocie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Jak wyzej. Chcialbym uslyszec opinie graczy oraz porownania do innych gier rpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 IMO warto :) Gram juz od dluzszego czasu i jakos do tej pory mnie nie zniechecila jak wiekszosc ostatnio wydanych RPG (no jeszcze byl Morrowind). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Przez ta giere to moj kumpel zamiast qwa robic projekt z API(mamy robic wspolnie) to caly czas gra i gra i gra :( Wiec prawdopodobnie repeta nas czeka :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Mnie tam ta giera sie podoba. Ale musialem ja jak i inne odstawic na jakis czas :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 co za głupie pytanie....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 mega głupie......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻYWIEC Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Jak w temacie. Przeglądnąłem prawie wszystkie polskie stronki o Gothic i nie znalazłem solucji do Gothic2. Do Gothic1 są, a do 2 nie ma. A teraz serio - stawiam piwo za info, gdzie znajdę pełną solucję po polsku. Propozycja na serio. Pozdrawiam PS Pifko jest jedno, dlatego kto pierwszy, ten lepszy !!! gowin@hot.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻYWIEC Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 WARTO !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwa Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 przeszedlem calego w tydzien super gierka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 grałem chwile i myśle, że Morrowind jest lepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻYWIEC Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 grałem chwile i myśle, że Morrowind jest lepszyWłaściwie szczerze mówiąc nie wiem co jest lepsze, ponieważ morrowinda tylko przelotnie widziałam. Ale podobno warto zagrać. Mam pytanko do znawców - co jest graficznie lepiej zrobione Morrowind czy Gothic2? Wiem, że to rzecz gustu, ale co o tym sądzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 to jest RPG trudno tu o solucje; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 grałem chwile i myśle, że Morrowind jest lepszyWłaściwie szczerze mówiąc nie wiem co jest lepsze, ponieważ morrowinda tylko przelotnie widziałam. Ale podobno warto zagrać. Mam pytanko do znawców - co jest graficznie lepiej zrobione Morrowind czy Gothic2? Wiem, że to rzecz gustu, ale co o tym sądzicie? lepiej wygląda Morrowind, ta woda i zmieniająca się pogoda, a z AA4 i ani.8- rewelacja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Morrowind. Nowsze techniki. Ladniej to wyglada, ale troche puste te obszary malo roslin itd. Za to w Gothic2 las wyglada jak las Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 mega głupie......... ty jestes glupi :lol: Pytanie jak kazde inne na forum. Pytam, bo nie zetknalem sie z giera, nie znam nikogo kto gral, a na forum tez nie czytalem. Pierwsza czesc mnie nie wciagnela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 JJAANNUUSSZZ no i co mi zaczynasz ubliząc człowieku!!!!!!!!!! tak sie zaczynaja offtopikowe awantury na forum..... teraz to puszcze to bokiem...ale zastanów sie nad tym co do kogo piszesz-troszki kultury!!!!!!!! Wyjaśnie Ci ze moja odpowiedz znaczyła tyle ze gra jest taka zajebista ze nawet nie warto sie pytać o takie rzeczy..... ale jak nie kminisz pewnych skrótów to sory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 gralem chwilke i ............... skasowalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Solucja jest w drugim numerze GameStara. To co prawda nie www :P ale jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻYWIEC Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Solucja jest w drugim numerze GameStara. To co prawda nie www :P ale jest.No cóż, dzięki. Niestety tego sobie nie ściągnę z netu i dlatego jeżeli chodzi o piwo, to niestety nic z tego. Po prostu Twoja dorada na nic mi się obecnie nie zda. Co najwyżej mogę Ci powiedzieć , gdzie można piwko kupić :-))) Ale dzięki ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 zavader!!! tyzes oszalał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek176 Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Ja Ci kolego moge posłać. Więc jak chcesz to daj znać ... Solucja totalnie dobra... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek176 Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Gra bardzo dobra... powiązana fabułą z częścią 1, jednak kto nie grał kapnie się o co biega. Wg mnie jedna z gier RPG, w którą grzech nie zagrać. Moja ocena od 1-10 daje 9,8 tylko za to, że jest pare bagów więc nie daje 10 !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinwu Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 http://www.gry-online.pl/S024.asp?ID=192 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Sterowanie do [gluteus maximus]. Tez gralem z 15 minut i poszedl do smieci bubel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek176 Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Jaki tam bubel !!! Bardzo dobra gra ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=demon=- Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 (edytowane) Slaba i sterowanie jest do pupy. Edytowane 13 Czerwca 2010 przez -=demon=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 wartoooooooooooooooooooooo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Gra jes bardzo wciągająca. :D Ale najpierw zagraj w pierwszą część, będziesz lepiej zorentowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...