??????? Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 jejku co za pytanie jak niezagrasz to sie niedowiesz kazdy ma inne gusta :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 NIC TYLKO CIUPAC a i jest lepszy i prostszy od morowinda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Zostalem pochloniety przez Morrowinda :twisted: rześka giera !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 popykałem dzisiaj w gothica, jestem uczniem magów, duma mnie rozpiera, a morrowinda już przeszedłem i moim zdaniem jest dużo łatwiejszy niż g2, Daghot Ur jest słaby jak barszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Ale Gothic jest liniowy i nie ma tego klimatu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 pykam w nią od tygodnia ibardzo mi sie spodobała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XPerience Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 cześć Podczas jakiejkolwiek próby ataku gierca wyświetla komunikat - COPY PROTECTION ERROR... Jak by to ominąć??? Dzięki z góry. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 To oznacza że masz na 100% oryginalną kopie gry! Chyba... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XPerience Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 hyh 3 oryginalne obrazy + odpowiednia "łata"... No i tylko dlaczego tak mi ona pisze ta gra ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Pozyczylem od kumpla oryginalnego Gothic II, gierka sie instaluje, wszystko ladnie.Podczas uruchamiania prosi o wlozenie CD3. Plytka jest w napedzie ale gra jakby jej nie chwyta. robilem reinstal, wkladalem plyte do drugiego napedu i sytuacja sie powtarza. Plyta w obydwu napedach jest w pelni odczytywalna i mozne przejzec jej zawartosc w explorerze. Gra jest napewno oryginalna :) , kumplowi dziala bez zarzutu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Mam pytanko do ludzi co grali w ta gre odnosnie wydajnosci, jak na nia patrze to az takich super fajerwerkow graficznych nie ma a chadza mi srednio bym powiedzial, moje wyniki w markach macie w opisie, jak widzicie jest niezle a giera chadza sredniawo, jak ustawie na maxa w gzre wszystko to czasami mam taka frame ze nie da se grac gram w 1280x960x32 Anizo x 16 Aliasing x 6 , wylacze aliasing i nie ma roznicy dalej zwalnia, tylko gdy wylacze widocznos c z 300% i mgle z 300% na powiedzmy 180% wtedy jest juz ok, dziwi mnie to bo gra wcale nie ma takich bajerow, czyzby zly kod graficzny itp, jak ona u was biega Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Nom to cos nie tak . No u mnie patrz podpis ladnie chodzi 1024-768 1280-960 natomiast na tej rozdzielczosci , czasami szarpnie ale przeciez mam duzo gorszy sprzet od Ciebie oczywiscie max detale i widocznosc 300 (zauwazylem ze najwiecej to mgla zabiera , przynajmniej u mnie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Ja mam też herca 9700(350;315), athlona 2100+@10*213;512MB ramu i abita nf7-s i czsami tak ciągło, że płakać się chce, zwłaszcza koło pierwszych gospodarstw, drwina. Ten silnik to nawet dla malucha się nie nada, ale grę przeszedłem wczoraj( łatwa jak żadna). Ustawienia miałem max detale widoczność 220, obiekty 300, AA4;AF16 i 1024-768, ale i tak czasami(rzadko) musiałem zmieniać widoczność na F1, grafika brzydka jak noc listopadowa. Ps. Jordi23, jakie masz chłodzenie na karc i jaką wersje biosy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 W takim razie to jest wina waszych Radków 9700 i widocznie coś z obzługa dx 9.0 mozliwe ze ta gierka ma jakiś bład w kodzie,złą optymalizacjie pod karty ATI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 wina gry, a nie karty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 [gluteus maximus] a nie wina radkow , ja mialem gf4ti4200 ladnie podkrecona i rwalo starsznie , teraz mam radka jak w podpisie i tez czasem rwie , ale o niebo lepiej sie gra niz na gf4 , a jak ktos kto ma gf4mx i pisze ze ma plynniutko , to ja mu wierze , bo dla niektortch 20fps to plynnosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 wina gry, a nie karty Sorqi troche się przejęzyczyłem chodziło mi dokładnie o błąd w grze tzn że źle została napisana,źle zooptymalizowana pod te karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 <font color="#FF0000">[ciach!]</font> a nie wina radkow , ja mialem gf4ti4200 ladnie podkrecona i rwalo starsznie , teraz mam radka jak w podpisie i tez czasem rwie , ale o niebo lepiej sie gra niz na gf4 , a jak ktos kto ma gf4mx i pisze ze ma plynniutko , to ja mu wierze , bo dla niektortch 20fps to plynnosca ja przypomniam ze ludzkie oko widzi >20 klatek na sekunde dziekuje, Ruido :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 jak juz cos to widzi 26fps , a po drugie jak ktos ma caly czas 40fps i nagle mu spadnie to tych 26 to nawet slepy to zauwazy jest to bardzo niemile uczucie dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 zgadzam sie niby 26 to plynne ale wcale tak nie jest widoczne to jest od razu jak gra sie w 40 i spada do tych np 26 tak jak przedmowca powiedzial wkurzajace jest to na maxa, a co do mojego pytania to widze ze z moim sprzetem wszystko ok, tylko wina kodu gry. Dzisiaj siagnalem sobie demo aquanoxa 2 i gram wszystko na maxa w grze i w 1280x1024x32 aliasing x 4 anizo x 16 i wszystko idelanie zadnych przyciec poprostu miodzio o grafa o niebo lepsza niz w gothicu2 a co do mojego chlodzenia to niec nie zmienialem wszystko standart chlodzenie, a bios jakis wgrywalem zaraz po zakupie karty ale bylo to pare miesiecy temu i nie pamietam jaki to byl dokladnie bios Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 1.A masz jakies napedy wirtualne??? Moze z tym sie chrzani?? 2.Odłacz od kompa jeden z napędów i zobacz czy pujdzie jak pujdzie to bedziemy cos dalej kombinowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 jak dobrze pamiętam, to ta gra ma zabezpieczenie posiadające czarną listę programów w towarzystwie których nie odpali się. nie będzie dzialać np z clonecd... gdzies o tym pisali, jak sobie przypomnę to napiszę... a tak w ogóle to walcz, gra jest naprawdę wyśmienita, warto pomęczyć sie nad configiem - wynagrodzi to klimat gierki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 dorwij kraka z www.megagames.com u mnie nei chodzi Interstate 76 oryginalny a Rip (thx Dziewica) łazi jak złoto:) od tego czasu nie bawie sie juz na oryginalnych grach:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 jak dobrze pamiętam, to ta gra ma zabezpieczenie posiadające czarną listę programów w towarzystwie których nie odpali się. nie będzie dzialać np z clonecd... gdzies o tym pisali, jak sobie przypomnę to napiszę... a tak w ogóle to walcz, gra jest naprawdę wyśmienita, warto pomęczyć sie nad configiem - wynagrodzi to klimat gierki Dziwne posiadam oryginalnego Gothica 2 - takze mam zainstalowanego clona i alcohola, kazdy program stworzyl naped wirtualny - i gra dziala bez problemow wniosek zle przeczytales Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 chyba mi napedy siadaja nagle zaczelo dzialac, co za bezsens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...