yaVooR Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 tak na marginesie to szukam patcha do tego wie kto z kad to zassac albo jakas dobra stronke o tej gierce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 khm, a o czym to właściwie? tzn jaki gatunek? fpp jak was znam? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 trochę (lub wg niektórych bardziej) uproszczony RPG ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 dziwni mnie tylko zo ta giera ma takie wymagania , przecierz grafika jest do pupy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻYWIEC Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Kurcze, mam oryginala, ale chcę sobie zrobić kopię bezpieczeństwa, żeby nie porysować, ale nie wiem jak i czym to zrobić. 1 i 2 CD zabezpieczone są SafeDisc new 4.8? Co Wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zrob i mi kopie zapasowa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻYWIEC Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Chyba mi się udało !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 dziwni mnie tylko zo ta giera ma takie wymagania , przecierz grafika jest do pupy Coo slaba jest grafika w Gothic 2 ?? To wg ciebie w jakiej grze jest zaj sta grafika ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻYWIEC Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 dziwni mnie tylko zo ta giera ma takie wymagania , przecierz grafika jest do pupy Coo slaba jest grafika w Gothic 2 ?? To wg ciebie w jakiej grze jest zaj sta grafika ??? Jaka słaba??? Grafika jest SUPER WYPAS! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Przestancie slodzic, widzialem lepsze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuniarz Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Ludzie, w 2 akcie gine jak reksio na torach ... moze macie jakies przepisy na kombosy mieczem ? albo adresik jakies strony w temacie gothic 2 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 www.google.pl to jedyny adres jaki mamy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinwu Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 http://dlh.net/cheats/pc/deutsch/gothic+2/index.html opisy kombosów tyle że po niemiecku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinwu Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 http://gothic.rpgdot.com/index.php?hsactio...4e38de468f97ed5 tutaj sporo o GOTHIC 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hondelyk Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 no coz jak sie ma 140 sily i świety kat to nie ma mocnego i bez kombosów :) a jeszcze 105% broń dwureczna i 78 pu do rozdania. Gierka jest za prosta i bez cheatow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 cos mi sie waliw tym gotiku 2 bo co jakis czas tak co 35-50min wychodzi mi gra do paska do wina i nieda sie wrocic , musze wylaczyc ją i jesce raz wlaczyc . ma ktos tak? moze to wina craka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanurwa Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 mnie najbardziej podobaja sie napisy :D jak podchodzisz np. do owcy to nad nia pisze owca :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar81 Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 kurde nie wiem czy juz jestem za stary na gry komputerowe czy co.... ale mam problem z przełacznikami 1.w pomieszczeniu gdzie jak sie zle nacisnie to gaz sie ulatnia od dołu 2.w tym drugim tez na gorze ,gdzie sie pojawiaja szkielety powiedzcie jak to sie wciska !! chyba starosc nie radosc bo nie moge sobie poradzic:( dzieki z gory pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 mówisz o wyspie :?: ja chyba naciskałem zgodnie z kierunkiem ruchu wskazówek zegara - ale nie pamiętam czy napewno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar81 Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 mówisz o wyspie :?: ja chyba naciskałem zgodnie z kierunkiem ruchu wskazówek zegara - ale nie pamiętam czy napewno tak juz na tej wyspie sprobuje zgodnie z wskazowkami zegara ,,ale chyba juz probowalem ...zobacze dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar81 Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 dobra dzieki wszystkim juz sam sobie poradzilem ... wszyscy widze sie znaja :] pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Podłącze się pod temat Gothic 2 - nie mogę znależć nauczyciela w otwieraniu zamków - ten w mieście mówi, że mnie nauczy jak się okażę prawym człowiekiem, a złodziei w kanałach z rozpędu wyciąłem w pień. Są jeszcze inni nauczyciele z tej "branży"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuniarz Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Okazac sie prawym czlowiekiem ot moment ,wykonaj quest ze zlotem ktore wisi panna mieszkajaca u stolarza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Instaluję grę, podmieniam cracka (ściągniętego z netu) i odpalam grę- fajna, zajebista pograłem wychodzę do windows o.k ale gdy chcę odpalić jeszcze raz to wywala mnie jakiś błąd do windy grę można odpalić tylko raz zaraz po zainstalowaniu potem juz nie................. HELP PLEASE......................... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Temat:Zanim zapytasz o : CD-key / crack / warez Jezeli chcesz bezproblemowo korzystac z forum Tweak i nie lubisz to : Nie zakladaj topicow z zapytaniem o serial/CD-key Nie zapodawaj topicu o warezach OK ??? Takie topiki beda w miare mozliwosci, natychmiast kasowane. Zapodajacy je user, bedzie ................................ Po co sobie utrudniac zycie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Kurde... oni są wszedzie... Policja policja to... **&*&**&* a zreszta policjant ... ty wiesz co ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Bartek sprawdz poczte.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Bartek sprawdz poczte.. Dzięki Stary już robi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 ja na twoim miejscu to bym sie troszke posili i kupil oryginal.. Problemow nie ma:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar81 Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 siemka koles ma problem gdyz ja przeszedlem gre bedac najeminikiem,a on jest nowicjuszem w klasztorze i ma quaest , nie moze zabic magiczego golema ,,prosze o pomoc wyjadaczy ale i tak wszyscy jestescie lamerami i nie wiem czy bedziecie w stanie mi pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...