AndiX Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 Mam w lapku kartę sieciową Intel PRO/Wireless 3945ABG, ostatnio zaktualizowałem sterowniki i od tego czasu nie mogę ustawić aby łączyła się na stałe z prędkością 54Mb/s. Wcześniej miałem tak ustawioną a teraz prędkości się zmieniają, co mnie denerwuje, sprawdzałem różne ustawienia w menedżerze urządzeń w zakładce sterownika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 Jeśli używasz jej tylko do łączenia się z routerem, aby mieć Net na kompie (nie masz sieci lokalnej), to prędkość w tej sieciówce nie ma znaczenia. Jeśli natomiast używasz do sieci lokalnej, to spróbuj przywrócić stare sterowniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Mam sieć opartą na WRT54GL, a laptop łączy się do niego przez Wi-Fi. Kiedy prędkość spadnie do 18Mb/s to net działa masakrycznie wolno, nie mam ustawionego szyfrowania, bo jest zbędne. Przywróciłem dzisiaj sterowniki ale to nic nie pomogło, nie wiem co się mogło nagle stać, wszystkie opcje oszczędzania energii też powyłączałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...