Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 jak ustawic opere jako default web browser. Kiedys mialem ja tak ustoawiona ale odinstalowalem windowsa XP eng ver. I probowalem ustawic w control panel->Ad or remove programs->set program acces and defaults-> cunstom ale nie mam wogole tam zaznaczonej opery. Kiedys pamietam ze tak robilem i wszystko bylo ok. Dodam ze w operze wybralem ustawienie default. Ale zalezy mi zeby zamiast tego wrednego IE w menu start bylo logo opery. dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 jesli masz polske wersja opery to w operze: Plik->preferencje->domyslna przegladarka i zaznaczasz opcje ktore potrzebujesz a w angielskiej to bedzie: file->preferences->defualt browser czy jakos tak :) -el' P.- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 ok mam ustawione na default ale windows dalej nie widzi jej jako default probowalem ja ustawic przez windowsa i qpa bo w set program acces and default nie widac wogole opery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 dobra mam zeby zmienic przegladarke na inna niz IE trzeba sciagnac upgrade ze stronu microsoftu jak dobrz pojdzie to bedzie na jutro :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 dodoam jeszcze ze pelna nazwa tej laty to 810565 critical update i lata wina xp home i prof Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...