bertolek Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Czyzby NF7-S rzeczywiscie zachowywala sie tak zle pod Win98??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosciak Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Czyzby NF7-S rzeczywiscie zachowywala sie tak zle pod Win98??? moje klopoty: - rwanie divx niezaleznie od kodekow i playerow w XP jest ok - kloopty z joyem M$ Sidewinder FF2 (usb) niezaleznie od sterow do usb by nvidia/abit jeszcze nie prawedzalem w xp w kazdym razie jest lepiej choc i tak xp jesszzcze nie do konca stabilnie pracuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 to nie jest problem tylko abita ale chyba wszystkich platform na nf 2 :evil: ja tez moge zapomniec o windzie 9x pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atari Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Problem rwania Divx w Win98, czasem i Win2000 można prosto ale prowizorycznie rozwiązać. Wystarczy przełączyć akcelarację sprzętową audio na poziom "podstawowy". Mam nadzieję, że nvidia rozwiąże to w przyszłych sterownikach :? . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 WIN 98 odchodzi juz w niepamiec :) Trzeba instalowac XP .... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 WIN 98 odchodzi juz w niepamiec :) Trzeba instalowac XP .... :) ..no ale ja kupuje plyte ktora jest zgodna z Win98 (ma stery i maja dzialac) i dajmy na to mam legalna kopie Win98 ..i co? mam sobie nowy system za 5 walkow kupic? chyba moge ja reklamowac ze nie dziala jak powinna? w koncu mbo to soft i hardware, i wlasnie to kupilem.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 nir rozumiem was ludziska, miec taki wypasiony sprzet i instalowac taki shit jakim jest wingroza 98, to sie mija z celem, to tak jakby do mesia wpakowac silnik z kaszloka(malacz) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 nie kazdy tylko gra. Pod xp nie dzialaja mi programy do zdejmowania sim-locka i nie tylko. Mialem przedtem 98se i chcialem miec nadal ale po zainstalowaniu sterow do nf juz sie nie podniosl. Zainstalowalem system 2 raz i to samo. Zmuszony bylem przesiasc sie na xp zeby co kolwiek dzialalo. A do 98 musialem kupic laptopa ale nie kazdy moze sobie na to pozwolic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 WIN 98 odchodzi juz w niepamiec :) Trzeba instalowac XP .... :) A pomyslales o tym ze, niektorzy uzywaja legalnego oprogramowania ? Walneles rade jak ..................... :lol: BTW 98SE to smiga u mnie az milo z nForcem , ci3kawe nie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Czyzby NF7-S rzeczywiscie zachowywala sie tak zle pod Win98??? moje klopoty: - rwanie divx niezaleznie od kodekow i playerow w XP jest ok - kloopty z joyem M$ Sidewinder FF2 (usb) niezaleznie od sterow do usb by nvidia/abit jeszcze nie prawedzalem w xp w kazdym razie jest lepiej choc i tak xp jesszzcze nie do konca stabilnie pracuje Zrob tak jak pisze Atari U mnie to sie sprawdzilo, doslownie jak reka odjal :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...