Skocz do zawartości
Gość delavego

Cooler Master Aquagate Duo Viva

Rekomendowane odpowiedzi

Cze.

Ma ktos z was taki sprzecik Cooler Master Aquagate Duo Viva, dobry jest mam zamiar kupic moj pierwszy zestaw chlodzenia woda i mam na oku ten Cooler Master Aquagate Duo Viva, moze ktos mi cos o nim powiedziec wiecej niz na str producenta.

Czy sa kłopoty z montarzem i jaka temp. jest po zamontowaniu na procku.

Dzieki z gory

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ile pieniędzy masz zamiar na niego przeznaczyć?

Pewnie tyle ile wyklika na aukcji madtechu...

Ostatnio jakos sporo takich zestawow na allegro wyladowalo, licytacja od 1 pln BCM...

W rozsadnej cenie jeszcze mozna by cos takiego kupic i pozniej zmodowac/rozbudowac, ale na dluzsza mete chyba nie warto...

Jaki sprzet planujesz tym chlodzic moze zdradz najpierw dokladniej ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Procek E8400 i grafike ASUSA 8800GT 512

a na taki zestaw myslalem wydac okolo 400zl ale jak mam uzyskac taka sama temp po OC jak na chlodzeniu typu ZALMAN CNPS9700 to niebede wydawal pieniedzy chce wiedziec czy warto sie w chodzenie wodne pobawic czy z ZALMANANEM posiedziec?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spytam innaczej bo w naszym kraju sami obrazalscy i odrazu ban albo uwaga, co w sklad zestawu chodzacego woda wchodzi???

jakie czesci prosze o odp sam cos skomponuje :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

potrzebny Ci bedzie : blok wodny na CPU (około 150zł), pompka (około 120zł), chłodnica to juz zalezy jaka wybierzesz ale pewnie koło 180zł, jakis rezerwuar fajne sa na alegro za 60zl noi weze i zlaczki to juz raczej sprawy groszowy ale liczmy z 50zl :) a noi przydałyby sie jakies wiatraki na chlodnice :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi