Darnok666 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Dziendobry wszystkim forumowiczom mam nastapujacy problem. Otoz chcialem pograc sobie w takie gry jak Red Alert 3 i Medieval 2 przez LAN niestety jak zakladam gre na jednym komputerze drugi ja widzi ale jak chce sie polaczyc to w RA 3 wyskakuje mi "Przekroczono limit czasu" a w Medieval "Brak odpowiedzi hosta". Na obydwoch komputerach mam zainstalowany Windows XP dodam ze w takiej grze jak Heroes 3 wszystko dziala bez zarzutu. Komputery polaczone sa przez router i w systemie widza sie normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Spróbuj spiąć kompy bezpośrednio kablem bez routera i zobacz czy problem dalej występuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darnok666 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Jak podlaczam komputery bezposrednio ze soba to wszystko dziala. Ale wolalbym zeby dzialalo mi na routerze, co moge w tej sytuacji zrobic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...