honolulu100 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Witam. Problem jest nastepujacy. kupiłem laptop asus X57Vseries bez systemu, wgralem Viste ultimate, wszystkie stery, pobrałem aktualizacje, wgralem k-lite codec pack i allplayera oraz winampa. MP3 odtwarza bez zarzutu, natomiast przy filmach pojawia sie problem jast bardzo cicho. Wszystkie opcje w odtwarzaczy w mixerze systemowym i opcjach AC3 ustawiłem na maxa, nadal problem, ledwo słychać. Pliki mp3 w allplayerze działaja ok, głosno. Sprawdzałem inne filmy i nadal lipa, odinstalowałem k-lite i wgrałem ace mega codec pack, niepomogło, inne odtwarzacze też niepomagaja filmy dvd na windows media i na innych odtwarzaczach tez bardzo cicho. Ok myslałem że coś namieszałem to postawilłem na nowo system, wgrałem tylko dziobas rar player i jest dokładnie to samo filmy cichutko pliki mp3 ok. Już szlag mnie trafia i niewiem jak to rozwiazać. Pomocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...