derek123 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Hej. Zastanawiam sie nad kupnem laptopa i obecnie mam dylemat miedzy 2 sztukami: http://www.skapiec.pl/site/cat/17/comp/406771 a http://www.skapiec.pl/site/cat/17/comp/369161 Za ibmem przemawia wykonanie i rozdzielczosc a za hp karta grafiki i dysk. Na co postawic? czasem chcialbym miec mozliwosc w cos pograc a nie jestem pewien czy karta w SL wytrzyma. Z drugiej strony rozdzialka 1680 pozwala zmiescic sporo na ekranie... ale czy nie bedzie to jednak za male na 15" ?? Co polecacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Bierz HP - grafa w Lenovo to słabizna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derek123 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Bierz HP - grafa w Lenovo to słabizna. Hm, tylko teraz poczytalem ze sie to grzeje strasznie i glosno chodzi? Moje obecne r51e cichutkie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derek123 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Hm, tylko teraz poczytalem ze sie to grzeje strasznie i glosno chodzi? Moje obecne r51e cichutkie... ooo a moze to? http://allegro.pl/item520084970_msi_gx630_...a_prezenty.html Tylko ten proc... jest okej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 z tego wszystkiego znajdź sobie coś z HP. Lenovo nie ma nic dobrego poza designem (wygląd i wykonanie naprawdę powala), MSI robi dobre ale eePC. Taka jest moja opinia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Auris Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 z tego wszystkiego znajdź sobie coś z HP. Lenovo nie ma nic dobrego poza designem (wygląd i wykonanie naprawdę powala), MSI robi dobre ale eePC. Taka jest moja opinia ;) Ejjj, nie tylko :razz: Posiadam MSI PR300 i jest świetny. Jakosc wykonania i wydajnosc jak najbardziej na + Mimo iż jest to 13'' nie grzeje sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Oprócz wcześniej wymienionych, masz jeszcze do wyboru LG S510, Samsung R560, Acer 5930 i 6930 - wszystkie z 9600GT z DDR3 i Asus X57VN z 9650GT. MSI byłby dobry, ale procek będzie trochę słabszy od Intela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raczyk Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 za ta cene wez sobie compala FHL90 zaje****e laptopy ;] a co do HP to przeczytaj sobie akualny temat o reklamacji HPka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Compale niestety mają grafę tylko z DDR2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raczyk Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 kurde fakt :P ale gralem na compalu z 8600gt w wiedzmina i uwazam ze jak na laptopa to i tak zajebiscie :P tak czy siak nie pakowalbym sie w HP a lenovo jest slaby wiec bralbym compala xD albo http://allegro.pl/item525213938_acer_6930_...3_vhp_raty.html sam mam acera i sobie chwale :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Ja też chwaliłem Acera, dopóki nie wysłałem go do serwisu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derek123 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 kurde fakt :P ale gralem na compalu z 8600gt w wiedzmina i uwazam ze jak na laptopa to i tak zajebiscie :P tak czy siak nie pakowalbym sie w HP a lenovo jest slaby wiec bralbym compala xD albo http://allegro.pl/item525213938_acer_6930_...3_vhp_raty.html sam mam acera i sobie chwale :P acera nie chce - poprawil sie im ten serwis? A jak ten proc w msi, duzo slabszy niz w dv5? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 http://www.notebookcheck.pl/Mobilne-proces...gow.4344.0.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raczyk Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 to oddaje sie do sklepu na gware a nie do acera :P jak nie ma dluzej niz 2 tygodnie to ci daja nowy :) u mnie raz tylko pad system od półtora roku na samym poczatku od tamtej pory lapek chodzi zarabiscie a robie z nim naprawde cuda niewidy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derek123 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 to oddaje sie do sklepu na gware a nie do acera :P jak nie ma dluzej niz 2 tygodnie to ci daja nowy :) u mnie raz tylko pad system od półtora roku na samym poczatku od tamtej pory lapek chodzi zarabiscie a robie z nim naprawde cuda niewidy :P Kurcze to mam agwozdke teraz. MSI z gorszym prockiem ale lepsza matryca czy ACER z elpszym procem. Ja widzete tabelki o prcoesorach ale jaka jest ODCZUWALNA dla szarego uzytkownika roznica... bo 30 pozycji roznicy nie mowi mi wiele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raczyk Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 (edytowane) jeżeli chodzi o laptopa na ktorym bedziesz gral to proc jest naprawde wazny :) PS: a zreszta co bys nie robil to jak masz mocnego proca to odczujesz roznice ;] Edytowane 12 Stycznia 2009 przez raczyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derek123 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 a tak na Wasze oko jak to MSI - krotko sie lapami zajmuja... moze lepszy acer - ja mam zle wspomnienia co do acer jako marketowego sprzetu i kurcze ciezko to teraz zmienic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derek123 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 no wiec?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Acer to Acer - komentarz zbędny. AMD w MSI jest wolniejszy od Intela i żre więcej prądu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derek123 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 a ASUS? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Z jakością kuleje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...