MagMar Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Witam temat problemów z zainstalowaniem dźwięku na LG E510 pojawiał się już na wielu forach i ten problem mam już za sobą pojawiło się za to coś nowego (dla mnie to nowość) po przeinstalowaniu systemu z visty na xp oczywiście brakowało kb888111 i sterowników ale ten problem rozwiązałem dźwięk działa PRAWIE bez problemów po starcie systemu wszystko wygląda normalnie tz. jest ikonka głośnika na pasku i we właściwościach audio wszystko jest ok ale dźwięku nie ma i nie mogę w żaden sposób go uruchomić - jest jeden sposób zamykam klapę od laptopa i wchodzi w stan hibernacji po otwarciu wizualnie wszystko tak samo z tą różnicą że jest dźwięk może jest jakiś sposób aby dźwięk uruchamiał się zaraz przy starcie? ----------------------------------- LG E510 Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 QUANTA Cresline+ICH8M RAM 2038 MB Mobile Intel® 965 Express Chipset Family (384 MB) Conexant HD Audio output Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnislaw Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 Witam temat problemów z zainstalowaniem dźwięku na LG E510 pojawiał się już na wielu forach i ten problem mam już za sobą pojawiło się za to coś nowego (dla mnie to nowość) po przeinstalowaniu systemu z visty na xp oczywiście brakowało kb888111 i sterowników ale ten problem rozwiązałem dźwięk działa PRAWIE bez problemów po starcie systemu wszystko wygląda normalnie tz. jest ikonka głośnika na pasku i we właściwościach audio wszystko jest ok ale dźwięku nie ma i nie mogę w żaden sposób go uruchomić - jest jeden sposób zamykam klapę od laptopa i wchodzi w stan hibernacji po otwarciu wizualnie wszystko tak samo z tą różnicą że jest dźwięk może jest jakiś sposób aby dźwięk uruchamiał się zaraz przy starcie? ----------------------------------- LG E510 Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 QUANTA Cresline+ICH8M RAM 2038 MB Mobile Intel® 965 Express Chipset Family (384 MB) Conexant HD Audio output Witam..mam pytanie jak udało się tobie nagrać dzwięk w tym laptopie?? Ja męcze sie i nic nie wychodzi. Sterowniki kb888111 mialem juz wczesniej wgrane..te z visty nie działają..a te na xp przy instalacji na koniec wywala komunikat że nie moga zostac zainstalowane..co robić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagMar Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 witaj nie było łatwo:) jest dużo instrukcji w necie, użyj google w dużym skrócie zrobiłem to tak jak w pierwszym poście na czysty xp wgrywasz kb888111, restart - potem sterowniki ze strony producenta restart i działa ale jak pisałem wcześniej ja mam dźwięk ale dopiero po wprowadzeniu komputera w stan hibernacji nie stresuj się jak ci nie wyjdzie u mnie dopiero za trzecim razem zaczęło działać a robiłem za każdym razem to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfranek Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 witaj nie było łatwo:) jest dużo instrukcji w necie, użyj google w dużym skrócie zrobiłem to tak jak w pierwszym poście na czysty xp wgrywasz kb888111, restart - potem sterowniki ze strony producenta restart i działa ale jak pisałem wcześniej ja mam dźwięk ale dopiero po wprowadzeniu komputera w stan hibernacji nie stresuj się jak ci nie wyjdzie u mnie dopiero za trzecim razem zaczęło działać a robiłem za każdym razem to samo tu masz opis jak to zrobić prawidłowo: http://it-bloog.blogspot.com/2009/02/probl...iem-xp-uaa.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...