Skocz do zawartości
Kodziarz

Strona Do Oceny, Zapraszam.

Sonda  

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba Ci się strona www.Kodziarze.pl ?

• Tak
      2
    • Nie
      15

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałbym abyście ocenili stronę pod względem wyglądu, napisali, czego Wam na niej brakuje i co Wy byście zmienili. W niedalekiej przyszłości planuje oddać stronę w ręce profesjonalnych pozycjonerów, ale do tego czasu chce zrobić wszystko, aby portal był jak najbardziej dopracowany.

Oto adres:

www.Kodziarze.pl

Pozdrawiam,

Administrator strony Kodziarze.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panie administratorze strony kodziarze.pl... bbcode się nie zna?

Stronka... zbyt ciemnoszara, jakiś taki jakby top bez tła, literki po lewej wyglądają... jakby czegoś tam brakowało (ja bym to zrobił w poziomie), newsy jeden od drugiego się nie oddzielają, przez co przyciski wiszą w powietrzu, ogólnie mam wrażenie, że patrzę na wczesną betę stronki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym proponował zmianę statystyk na google analytics. Nie musisz mieć żadnego banera na stronie, a statystyki świetne i darmowe.

Z innych statystyk, które nie wymagają banera poleciłbym Ci statcounter.com

Edytowane przez elf_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w GTA 4 weźcie wywalcie tą głupotę

Kody ułatwiają rozgrywkę, jednak poprzez ich używanie możemy zablokować sobie dostęp do niektórych misji pobocznych. Dlatego radzę używać kodów z rozwagą.

Bo to bzdura znaleziona na innym portalu i rozpowszechniana plotka. Tyle co do treści, a wygląd - średnio mi się podobają kody, są mało przejrzyste. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi