bonco Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Witam mam pewien problem probuje pomóc kumplowi ale niezbyt mi to idzie , mianowicie przy wiekszosci produkcji wymagających troche więcej od kompa jak np. Wiedzmin , Stalker czy nawet Rome Total War O.o komp nie wytrzymuje obraz zawiesza sie zmieniają się kolory objawy jak przy przegrzaniu karty , w dodatku kiedy testowalem jak zachowa sie stalker - za kazdym razem w tym samym momencie komp padal. Ciekawe jest też to ze przy Medieval Total War II nie ma zadnych problemow natomiast z Rome są . Przeinstalowywalem sterowniki do karty , directa nic to nie dawalo mam wrazenie ze wina moze lezec po stronie zasilacza . Podaje konfig gdyby to moglo pomóc : Zotac Geforce 9800 GT 512 Asus P5QL 2gb Geil ddr2 C2D e7300 Zasilka co do niej wlasnie mam wątpliwosci - Amacrox Warrior chyba Pfx 450 , jest to 400 watowka chyba. Za wszelkie porady z góry dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer85 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Sprawdz na innej zasiłce na początek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonco Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 W sumie trafna uwaga tez o tym myslalem przeniose tam mojego Chiefteca 560 , jesli na nim bedzie to samo to napewno nie zasilka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Ten Amacroź powinien dawać radę. Skoro gry wywala zawsze w tym samym momencie to może wina leży po stronie systemu?? Na początek skan antyvirem i combofix. Przegrzewanie podzespołów raczej bym wykluczył, ale sprawdź czy wszystkie wiatraki smigają, ewentualnie jak masz to daj na kartę jakiś nawiew dodatkowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonco Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 W sumie dodatkowy wiatrak jest zaraz za kartą , bede musial jakims programikiem ustawic moze wyzsze obroty wiatraka na karcie. W sumie problem z winda też może byc , z virusami srednio komp jets nowy i bez neta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...