ravenclaw Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 No więc jest problem pod Win98SE mikrofon działa normalnie można nagrywac itp. A gdy zainstaulje WINXP to tylko można w czasie rzeczywistym słuchać nie można nagrywać bo się komp wiesza formatowałem przeinstalowałem system i raz zadziałało a później jak formatowałem to znowusz nie działa próbowałem już 4 razy formatowac i [gluteus maximus]. Wejście jest dobre coś jest z sterownikami?? Czy czymś innym czekam na rady... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 sam sobie podsunales mysl :) zmien sterowniki jesli masz najnowsze to zmien na starsze a jesli odwrotnie to wymien na nowsze moze cos to pomoze pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Oki sprawdzałem nowsze i [gluteus maximus] a na starszych nie działa dźwięk;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 a w tle nie masz uruchomionych innych progzow ktore korzystaja z karty dzwiekowej??? moze wchodza w konflikt i zawiszaja sprzet :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 DObra sciagnołem serwoniki do wersji 3.x tej płyty i działa mikrofon bo przy orginalnych do płyty 1.x nie działały:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 DObra sciagnołem serwoniki do wersji 3.x tej płyty i działa mikrofon bo przy orginalnych do płyty 1.x nie działały:) no widzisz dla chcacego nic trundego :D pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...