frezergt Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Witam. Bios nie wykrywa mi portów sata, ale nie zawsze czasem jest tak że komp odpala z a pierwszym razem a czasem trzeba kiklka razy włączać zeby wykryl napędy, podejrzewam ze to wina płyty głównej ale nie jestem pewien dlatego proszę was o pomoc. płyta to gigabyte ep35 ds3 dysk seagate 250gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zmień tasiemkę sata (te w zestawie są nieraz lipne), sprawdź zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezergt Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 taśmy sata zakładałem inne i też nie odpalił, a o zasilaczu nie pomyslałem że może być walnięty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...