bobson144 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Witam zamierzam zakupić mojemu synowi taki laptop : ASUS M51SE-AS013C-1 Będą na nim chodziły nowe gierki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zalezy jakje nowe gry, gta IV na tym raczej bedzie malo grywalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Przydałoby się jeszcze podać kwotę. Jeśli laptop ma być kupowany tylko dlatego, że nie składa się z kilku osobnych komponentów, albo bo taka jest moda, zdecydowanie odradzam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 za drogi jak na te parametry. Ja za 3000zl w vobisie kupilem hp z core2d 2.0ghz 3gb ramu i nv 9600gt....ale mimo to lepiej dolozyc i kupic z mocniejszym prockiem, bo te moje c2d t5800 jest jednak troszke za slabe do chociazby gtaIV.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Po co synowi laptop do gier? Nie lepiej kupić porządnego desktopa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawloHT Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Jesli do gier to nie lepiej kupić konsole? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 (edytowane) Jesli szukasz lapciaka do gier i w miare przystepnej cenie to dobrym wyborem bedzie Samsung R560...sam sie na niego czaje 8) Mozesz jeszcze looknac na cos takiego http://allegro.pl/item520084970_msi_gx630_...a_prezenty.html chociaz nie mam zielonego pojecia jak sie spisuja procki AMD... Edytowane 12 Stycznia 2009 przez czolo7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...