SuChyY Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Moze troche nie to forum, ale mi sie spiszy a tu chyba sporo osob zaglada ;) Pokazuje mi sie cos takiego - czego to wina ? Co trzeba zmienic ? Tryb zgodnisci nie pomaga... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 SZpaloone!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Przekrecona karta, spalone pamiatki. Albo monitor z czyms nie wyrabia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Monitor nie wyrabia, np. za duże odświeżanie lub rozdzielczość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 huh nie no bez jaj. To jest jakis program z testami gimnazjalnymi - dzieiej sie tak tylko jak jego wlaczam !! Dlatego chce wiedziec co jest nie tak bo potrzebuje tego progsu. Nic nie jest przekrecone ani spalone ;P Co do monitora... hmm bo ja wiem - jakbyu monitor nie wyrobil to bym chyba screena z tego nie zrobil - nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Co do monitora... hmm bo ja wiem - jakbyu monitor nie wyrobil to bym chyba screena z tego nie zrobil - nie ?Nie- to nie ma nic wspólnego, tzn. można zrobić screen. A włąsnie ten który zapodałeś wskazuje na monitor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Co do monitora... hmm bo ja wiem - jakbyu monitor nie wyrobil to bym chyba screena z tego nie zrobil - nie ?Nie- to nie ma nic wspólnego, tzn. można zrobić screen. A włąsnie ten który zapodałeś wskazuje na monitor. Niby dlaczego monitor ? To nie to. To raczej wina karty/sterow Podobnie mialem, ale wiecej bylo widac, jak sie stery popie...lily. Reinstalka pomogla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 heh nie bede przeinstalowywal systemu dla jednego progsu... moze jednak ktos ma jakies inne pomysly ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Co to za program i jakie ma wymagania??? Moze dziala w jakiejs dziwnej rozdzialce ktorej nie obsluguje twoja karta. Juz mam brak pomyslow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Monitor nie wyrabia, np. za duże odświeżanie lub rozdzielczość. No ROTFL po prostu. Jak to monitor, to dla czego jest tak na screenie? Chyba że Suchy robił zdięcie aparatem z ekranu, a nie wygląda... Przecież w przypadku screen shotów obraz jest "zdejmowany" w formie cyfrowej, jeszcze przed przekazaniem go grafice :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 heh nie bede przeinstalowywal systemu dla jednego progsu... moze jednak ktos ma jakies inne pomysly ? Mowilem o reinstalce sterow, nie systemu :o :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Monitor nie wyrabia, np. za duże odświeżanie lub rozdzielczość. No ROTFL po prostu. Jak to monitor, to dla czego jest tak na screenie? Chyba że Suchy robił zdięcie aparatem z ekranu, a nie wygląda... Przecież w przypadku screen shotów obraz jest "zdejmowany" w formie cyfrowej, jeszcze przed przekazaniem go grafice :roll: Nie ważne jak i kiedy jest przekazywany, po prostu to co jest na tym screenie wygląda jak właśnie obraz na monitorze "który nie wyrabia". Mały test, zapodaj sobie rozdziałkę np. 1600x1200 (chyba że twój monitor może taką pociągnąć) w każdym razie poza technicznymi możliwościami monitora, albo ustaw odświeżanie 240hz i zobaczysz że bedzie to na ekranie. Update, zrobiłem test :P i ustawiłem za dużą dla mojego manitora rozdzielczość, oczywiście maiłem podobną kaszę i spróbowałem zrobić screen - miałeś rację wyszedłdobrze :P , niemniej jednak to co widać na screenie Suchego wygląda właśnie jak takie "za duże" ustawienia. Teraz to już sam nie wiem :roll: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 IMO nie moze to byc nawet wina sterow - to jest program ztestami gimnazjalnymi. Zdazylo mi sie juz kiedys cos podobnego z jakims progsem dla dzieci ale na tamtym mi nie zalezalo wiec nie probowalem rozwiazac problemu... Na tym jednak mi zalezy. Dawalem 16 i 32 bity - rozne rozdzialki. Tryb zgodnosci, 256 kolorow i nic z tego. Wszyskie inne progsy dzialaja bez zarzutu. Tyle znalazlem w jakims pliku *ini [General] showtime=8 showcorrect=1 sumpoints=1 Correct= [settings] qstRight=600 qstBottom=270 ansStartY=290 ansSpacing=10 ansRight=500 checkUp=30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 A wlasnie moze ktos z Win XP i najlepiej Radeonem sciagnol tego progsa i przetestowal ;) Przy okazji mozna sprawdzic wiedze ;p http://www.networld.pl/ftp/program.asp?sys=pc&id=1317 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 WinXP + Radeon. U mnie chodzi. Mam Catalysty 2.5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Ja mam omegi chyba 3.1 zaraz sprawdze na tych catalystach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...