djbuh Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Witam, pierwszy post na tym forum, aczkolwiek z komputerami mam do czynienia już klika lat. Mam problem, ponieważ nie wiem czy pasta Arctic Silver 5, która zawiera "srebro" nie spowoduje zwarcia bądź uszkodzenia rdzenia karty HD3850. Czy mogę ją zastosować do chłodzenia tej karty radiatorem AC Accelero S1? Postawa jest tam z miedzi. Dziękuję za odpowiedź, jeśli pomyliłem dział (a trafniejszego wg mnie nie ma) to przepraszam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Nie spowoduje o ile będzie na rdzeniu. Jeśli wysmarujesz jakiś rezystor to są możliwe efekty pirotechniczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djbuh Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Aha :D, super. To ile mam tej pasty nałożyć? Połowę tego ile się kładzie na procesor, czyli połowę symbolicznego "ziarnka ryżu"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...