Met Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Wiem, że strasznie lamerskie pytanie, ale nie udało mi się znaleźć odpowiedzi. Czy proc na socket 939 (Athlon 64, nie X2) pójdzie na nowej płycie AM2+? (Pamiętam, że AM2 miało być rozszerzeniem 939, ale potem przestałem śledzić wydarzenia..) Thnx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Nie ,nie będzie chodzić ze względu na fizyczne różnice podstawki i inne kontrolery pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 nie pójdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Met Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 nie pójdzie Dzieki! EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...