qbass Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 No to nawet lepiej , im dłużej zestaw nie będzie modernizowany tym lepiej. Petak 620 w koszyku. Adata w takim razie również. Chyba to wszystko , zestaw złożony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitKat Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 No to... "Have Fun!" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Narazie mam laptopa i nie martwię się o rachunki, ale teraz np. 650 W wciskam i może się zrobić nieciekawie. :D @KitKat To nie moc zasilacza decyduje o rachunkach , tylko zapotrzebowanie reszty bebechów. Wiem, wiem, ale niestety ten zasilacz nie będzie sobie odpoczywał. ;P Jesli zestaw bedzie skladal sie z podkreconego 4 rdzeniowego procesora, kilku dyskow twardych oraz 2 sztuk 280GTX/HD4870 X2 wtedy nie bedzie odpoczywal.. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitKat Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 (edytowane) Zestaw będzie składał się z podkręconego 4 rdzeniowego Q9550, chwilowo 1 HDD 640 GB, ale w niedalekiej przyszłości wpadnie kolejny(Zrobi się RAID 0), a z 2 sztukami HD4870 to musiałbym jeszcze pomyśleć, w każdym razie tę sztukę spróbuję podkręcić. RAM też się trochę podkręci. ;) Edytowane 13 Stycznia 2009 przez KitKat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 RAID 0 lepiej jest zrobić od razu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...