_kuba Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 mam w domu 2 myszki jedną Logitech, druga jakiś badziew... obdydwie działaja na PC stacjonarnym potrzebowalem myszy do laptopa i myślę sobie po co bede wydawał kase niepotrzebnie na kolejna mysz, skoro mam w domu 2. Kupiłem sobie przejściówkę ActiveJet PS2 na USB za 5,5zł i myślałem, że podłączę którąkolwiek z tych myszy przez ten adapter do laptopa ale niestety nie działa :/ podświetlenie się świeci ale mysz nie działa. W systemie pokazuje mi się komunikat, że "nie rozpoznano urządzenia USB" wie ktoś jak sobie z tym poradzić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kuba Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 naprawdę nikt nie wie co z tym zrobić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deliriously Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 A sama przejściówka jest w porządku? Sprawdzałeś czy dobrze działa na komputerze stacjonarnym? Jeżeli tak, to może spróbuj dodać urządzenie ręcznie. Jaka to mysz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kuba Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 jedna no-name druga logitech o taki http://www.sferapc.pl/logitech-mysz-komput...dukt/15868.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 zainstaluj ja jako urzadzenie hid - nawet na sile albo jako mysz na usb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...