arkadian Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Witam serdecznie. Od nie dawna posiadam karte ASUS AH3650. Uslyszlame ostatnio ze ta karta ma na pokladzie rowniez karte dzwiekowa. Co zrobic zeby mozna bylo przez nia odtwarzac dzwiek. Czy musze miec do tego jakies specjalne urzadzenie czy da rade na przyklad podpinajac do monitora ktory ma glosniki i dalej moze jakos rzucic na sluchawki (posiadam monitor HP w2207h) lub jakos do normalnych sluchawek. Prosze o pomoc pozdrawiam (-; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colinus Barbarianus Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Witam serdecznie. Od nie dawna posiadam karte ASUS AH3650. Uslyszlame ostatnio ze ta karta ma na pokladzie rowniez karte dzwiekowa. Co zrobic zeby mozna bylo przez nia odtwarzac dzwiek. Czy musze miec do tego jakies specjalne urzadzenie czy da rade na przyklad podpinajac do monitora ktory ma glosniki i dalej moze jakos rzucic na sluchawki (posiadam monitor HP w2207h) lub jakos do normalnych sluchawek. Prosze o pomoc pozdrawiam (-; Dzwiek mozesz uzyskac tylko przez wyjscie HDMI, czyli np podlaczajac komputer do telewizora/zestawu audio/itp z interfejsem HDMI. Innego sposobu chyba niema. Ja uzywam akurat TV i mam wszystko na jednym kabelku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadian Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 No tak. Ja posiadam monitor hp pavilion w2207 on obsluguje wlasnie HDMI i ma wbudowane glosniczki prawda. Czy po podlaczeniu go przez hdmi i wybraniu w panelu sterowania urzadzenia wyjsciowego jako ATI HD audio output rear dzwiek powinno byc slychac przez glosniczki z monitora? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazzowicz Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 Tak, powinieneś uzyskać dźwięk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadian Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 A jezeli go nie uzyskuje? Moze cos trzeba ustawic w monitorze? Tylko nie wiem jak. Jezeli wiesz prosze o pomoc:p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...