Brudny Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Witam. Przymierzam się do zwodowania DFI LanParty DK X38-TR2. Wybrałem bloki EK na mostki i mosfety. Sprawdziłem więc na liście kompatybilności od EK co potrzebuję i to nastąpiło moje zdziwienie bo pod pozycją blok na SB widnieje EK-NB/SB 6+DFI SB Mounting Kit. I za cholerę nie mogę znaleźć co to jest ten zestaw do montażu. Ktoś pytał na forum cooling.pl, ale nie otrzymał odpowiedzi. Czy zestaw będzie od razu dodany przy zakupie bloczku czy chodzi o coś innego. Może ktoś montował ten bloczek i ma pojęcie o co chodzi. Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 jak dla mnie to znaczy ze w paczce z blokiem jest zawarty zestaw montazowy, ja do swojego DFI kupowalem i byl taki zestaw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOLA.K Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Ja pytałem na forum cooling o ten zestaw , zamówiłem pomimo braku odpowiedzi i w zestawie z bloczkami dostałem zwykły zestaw do montażu , w instrukcji nic nie wspominają o jakimś specjalnym zestawie do DFI , jedynie w tej liście kompatybilności. Tak więc do końca nie jestem pewien czy zestaw dołączany do bloczków jest tym zestawem specjalnie do DFI czy nie. Swoją drogą przy zakładaniu bloczków uszkodziłem NB i teraz nie wiem czy to przypadek(pewnie przesadziłem z dociskiem , żadnych uszkodzeń mechanicznych nie zauważyłem , ale płyta wyświetla kod post 88 i nie wstaje) czy rzeczywiście jest jakiś specjalny zestaw dzięki któremu bym tego uniknął. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brudny Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Czyli wszystko jasne - powinien być dołączony do bloczku. Dzięki za odpowiedź. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...