penguin Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 W katalogu c:windowssCache32 miałem pliki które nie wiadomo sąd się wzięły i były zarażone wirusami backdoor.sdbot i w32.kwbot.f.worm. Te pliki to jakieś łatki, cracki na programy których wogóle nie miałem, a już na pewno nie ściągałem. Oprócz tego przy starcie windowsa ładował mi się program c:windowssystem32sysconf32.exe. Co to za program i jak te pliki znalazły się u mnie w kompie? Jaki program może mi automatycznie ładować pliki do komputera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Musiałeś coś przypadkiem ściągnąć z sieci bo w WinXP nie ma foldera c:windowssCache32 ani programu c:windowssystem32sysconf32.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 jejku przeciez wirus nie bedzie ci podawał kiedy sie instaluje i kiedy sie ściaga. Może miałes jakis feralny cd rom albo z netu sciagles jakis syf i ci porobił takie katalogi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...