kolunio27 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 WItam Mam takie pytanko czy istnieje mozliwosc zmiany adresu MAC modemu kablowego??? Juz pisze o co mi chodzi:) Posiadam orginany modem kablowy firmy motorola surfboard dostarczony od operatora kablowego. Ten modem mam zamontowany i jednym pokoju ale podczas remontu kazalem sobie pociagnac rowniez kabel do drugiego pokoju tak na wszelki wypadek. Tak sie stalo ze wlasnie w tym drugim pokoju stoi x360 oraz posiadam stary nieuzywany modem kablowy od wczesniejszego operatora WEBSTAR DPX100 I tak sobie wykombinowalem, ze bym sobie go podlaczyl do X360 po wczesniejszym przepieciu kabelka we zwrotnicy... Ale okazalo sie ze podlanczajac ten modem nie wykrywa on wogole sieci...Iteraz sie zastanawiam czy jest to zwiazane z jego adresem MAC czy tez moze jest juz za stary i nie spelnia jakis tam waronkow... Dodam, ze operator udostepnia internet po przez adres MAC ale karty sieciowej w kompie i teraz sam nie wiem co jest grane... Pozdr i prosze o odpowiedzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3rr0r Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Nie wiem za bardzo po co te kombinacje-wrzuc oba urzadzenia pod ruter i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolunio27 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Tylko ze pod routerem x360 traci caly czaas poaczenie a bezposrednio nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Wiec skup sie na routerze, albo go wymien na taki, przy ktorym bedziesz mogl swobodnie grac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...