Kwiecień Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Co sądzicie o tych głośniczkach??? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=12489576 Nie za drogie a z tego co widać to całkiem dobre. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Powiem Tak Kumpel toto kupil Przesiadl sie z DTT2200 :) I mu teraz szyba z drzwi wypadla. Maja niezla potege te glosniki. Wszystkie drewniane :) Po prostu hightek za niewygorowana cene Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Działo Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Ja nie powiem co sądze o tej firmie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 lol zaje.....scie wygladaja no i moc tez maja niezla :) jak bym mial kase to bym je kupil :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Smiejcie sie smiejcie :evil: . One naprawde zajebiscie graja. Slyszalem je na wlasne uszy u kumpla w domu :D Sa po prostu mocarne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaupek Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Wie ktoś może jak wypadają w porównaniu z Creative Desktop Inspire 6700 6.1 bo cena właściwie podobna ???????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 moze i sa dobre ale jak dla mnie wizualnie odpadaja : / - wizualnie poszli po najnizszej lini oporu ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Mi się tam podobają... w końcu to drewno a nie jakiś badziewny plastik. Zależy też jaki ma się wystrój pokoju (tzn. kolor mebli itp.) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaupek Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Wygląd to sprawa drugorzędna, grunt żeby dawały czadu !!! Macie może jakiś link do testów tych głośniczków ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 No właśnie testów nigdzie niema :( Jestem bardzo chętny na ten zestawik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...